2777
2789
عنوان

چجور محیط خونه رو شاد میکنید

1668 بازدید | 116 پست

تا بچه اتون شوق زندگیش بره بالا دختر من تک فرزنده دختر عموش کلاس پنجمه قبلا خیلی باهم بازی میکردن ولی از وقتی مهر شده جاریم صدتا کلاس میبرتش تو خونه برا خواب میان نمیتونه باهاش بازی کنه بچه ام تنها شده چیکار کنم شاد باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترت چند سالشه

دختر منم تکه یک ماهه غروب میشه شروع به گریه میکنه هرچیم میگم چته هیچی ننیگه انگار براش شده عادت خودمم خیلی ناراحتو افسرده شدم

خیلی تنهاییم مخصوصا دخترم

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

دخترم ۸ سالشه نه این گریه نمیکنه ولی دائم از تنها بودش گله میکنه

دقیقا برا من ۸ سالشه کلاس دومه

نه این همش گریه میکنه سه و ۴ ساعتم شده گریه کرده هر چیم میگم چیه نمیگه

یکبار میگه تنهام یکبار یه چیز دیگه میگه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

دخترت چند سالشه دختر منم تکه یک ماهه غروب میشه شروع به گریه میکنه هرچیم میگم چته هیچی ننیگه انگار بر ...

افسردگی پاییزیه از خونه بیرون برید اگه هوا خوبه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دقیقا برا من ۸ سالشه کلاس دومه نه این همش گریه میکنه سه و ۴ ساعتم شده گریه کرده هر چیم میگم چیه نمیگ ...

عزیزم حق داری نگران بشی باهاش بیشتر وقت بگذرون ببین به چی علاقه داره کاردستی چیزی دوست داره باهاش درست کن ، شاید تو مدرسه مشکلی داره ؟