2777
2789
عنوان

شما جای من باشیدکوچیکشون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 65 پست
خیلی اذیت میشی عمل تهاجمی ایه ورزش های لیفت سینه هست خیلی هم موثرن انجامشون بده ولی تا جای ممکن سعی ...

منم ۹۰ هستم افتاده شده بخاطر سوتین نزدن

الان پشیمونم

بجز عمل راهی داره بالا بیاد و یکم کوچک بشه مثلا ۸۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نکنم با ورزش ورژیم گرفتن کوچیک وآویزون میشن

بخاطر اضافه وزن از ۸۰ رسید ب ۹۰ و همزمان سوتین نزدم شل شده ولی پره خالی نیست

خ ناراحتم

اگ بدون عمل بشه خ بهتره نمیدونم باشگاه تاثیرداره یا ن

منم ۹۰ هستم افتاده شده بخاطر سوتین نزدن الان پشیمونمبجز عمل راهی داره بالا بیاد و یکم کوچک بشه مثلا ...

از ۹۰ به ۸۰ خیلیه ولی ورزش ها هست اتفاقا اپلیکیشنم دارن . ورزشه کلی حرکت زمانبندی شده برای سینست . سینه رو لیفت میکنه از شلی و اویزون شدن در میاره.

من خودم قبلا از اون اپلیکشنه زاویه صورت و لیفت و پا و لیفت شکم انجام دادم خیلی موثر بودن برام. تغییراتشون تو یک ماه محسوس بود .

کنار این بافت سینه از چربیه. اگه بتونی رژیم بگیری و کمی وزن کم کنی عالی میشه .

ارزو های بزرگ ، 

از ۹۰ به ۸۰ خیلیه ولی ورزش ها هست اتفاقا اپلیکیشنم دارن . ورزشه کلی حرکت زمانبندی شده برای سینست . س ...

ممنون عزیزم اسم یا عکس اون ایپلیکیش داری؟میخوام مطمئن باشم ک تاثیر داره همونو بهم معرفی کنی ممنونت میشم❤️

از ۹۰ به ۸۰ خیلیه ولی ورزش ها هست اتفاقا اپلیکیشنم دارن . ورزشه کلی حرکت زمانبندی شده برای سینست . س ...

الان رژیم دارم دوهفته است شروع کردم ب کالری سنجی و رژیم بدون روغن و ابپز

ب نظرم زیاد ب حرفش اهمیت نده بعدشم زمان مجردی ک اینجور نبودی متاهلی ادم کلی تغییر میکنه. بزار همون جور ک هستی دوست داشته باشه رو نقاط قوتت تمکز کن بزار چیزی ک دوست نداره ب چشمش نیاد

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ممنون عزیزم اسم یا عکس اون ایپلیکیش داری؟میخوام مطمئن باشم ک تاثیر داره همونو بهم معرفی کنی ممنونت م ...

Female fitness

توی گوگل پلی ایکون قرمز داره.

توی قسمت های چلنجش نگاه کنی میبی ۲۸ روز ورزش لیفت سینه داره

جدا از اون توی همون صفحه اول ی بخش کلا ورزش برای هر مشکل از سینه داره که بر اساس انتخابت ورزشو میچینه نوشته breast workout

من مال شکمشو انجام دادم واقعا اثر داشت. با اینکه رژیم نگرفتم وزنم کم نکردم ولی شکمم انگار جمو جور شد

ی اپ دیگه برای صورت داشت اون که خیلی عالی بود زاویه داد به صورتم . خیلی صورتم تغییر کرد در کل از تاثییراتش ناامید نباش

ارزو های بزرگ ، 

الان رژیم دارم دوهفته است شروع کردم ب کالری سنجی و رژیم بدون روغن و ابپز

خوش بحالت. من چقدر اراده میکنم دو روز بعد میزنم زیرش نمیدونم چم شده

قبلا اینقدر بی اراده نبودم

ارزو های بزرگ ، 

البته الان بچه هم شیر میدم

😐

خوب زمانی این صحبت رو میکنن که کوچیک کنم یا نه که بچه شیر ندن ،الان شرایط شما خاصه.میتونی به همسرت بگی باشه کوچیک میکنم ولی باید برای بچت شیر خشک بگیری.چون برای کوچیک کردنش باید شیر ندم