2777
2789

همه خوشگل پولدار،دانشجو دندون،دانشجو پزشکی هر روز کافه و رستوران مسافرت لباسای چقدر قشنگ گوشی ها آخرین مدل

فکر کنم فقط منم که حتی پول ندارم گواهیناممو بگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درون زندگی خودت رو با بیرون زندگی دیگران مقایسه نکن اگه اینستا اینقدر اذیتت میکنه حذفش کن . به زندگی واقعی نگاه کن دور و برتیات مردم کوچه خیابون ایا اونجوری ان؟ من که به شخصه تاحالا یک ادم به قیافه و خوشگلی شاخای اینستا در واقعیت ندیدم همش فیلتره بقیه چیزا که بماند

یه دختر دبیرستانی می شناسم دماغشو نمی تونه بالا بکشه وردسته یک آقایی تبلیغ فروشگاه و رستوران می کنه ...

ولی وقتی بشناسیشون و آشنا باشن میدونی که دارن واقعیتو میزارن

همههه پولدار همه فلان قدر به خودشون میرسن

ماهم هر روز بیشتر از دیروز تو قعر و بدبختی خودمون فرو میریم

بیا نی نی سایت همه از دم بدبخت شوهرت دست بزن و خیانتکار ....اون وقت واقعا خوشحال میشی آیا!!؟؟

نه ولی وقتی ببینی همه دارن پیشرفت میکنن و تو هیچی به هیچی عقب موندن از بقیه و خوشبخت نبودنو حتما میگیری

ولی وقتی بشناسیشون و آشنا باشن میدونی که دارن واقعیتو میزارنهمههه پولدار همه فلان قدر به خودشون میرس ...

خوب خوشبختی که فقط پولداری نیست

طرز فکر زیبا داشتن یک جور خوشبختی هست

شما هم جاهای قشنگ زندگیتو پیدا کن و از اونا لذت ببر

اما به رخ نکش و نشون نده

چون اینجور شوهای اینستایی آخر و عاقبت نداره

نه ولی وقتی ببینی همه دارن پیشرفت میکنن و تو هیچی به هیچی عقب موندن از بقیه و خوشبخت نبودنو حتما میگ ...

اینستا ده درصد هم شامل نمیشه همون ده درصد هم ۹۰درصدش نمایش هست که نمیدونی پست پرده چه خبره