دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9407 عنوان وقتی یه نفر تو چت با شوخی بهت بگه تو چقدر شیطونی منظورش چیه 135 بازدید | 14 پست ؟؟؟ چیز بدیه یا نه کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻 1404/09/17 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدریکو_امباپه عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1625 نچ تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9407 تو چقدر شیطونی جوووون🤤😉😉اره منظور جنسیه نه بابااا 😂😐😐 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
فدریکو_امباپه عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1625 تو چقدر شیطونی جوووون🤤😉😉اره منظور جنسیه 😐😐😐😐😐😂🤣 تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 2122 نه بابااا 😂😐😐 پس چرا میپرسیخب یا منظور همینه یا مثلا میخواد بگه بامزه ای که مختو مثلا زده باشع
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9407 پس چرا میپرسیخب یا منظور همینه یا مثلا میخواد بگه بامزه ای که مختو مثلا زده باشع منظورم از اون لحاظ نبود چون طرف دختره کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9407 مثلا میخاد مخت و بزنه جووون چ شیطون و پر انرژی اووووف 🤤 دخترهوای حالم بد شد بدم میاد از این ایموجیه حال بهم زن 😂 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 2122 منظورم از اون لحاظ نبود چون طرف دختره اهان نه خبشاید منظورش اینه اخلاقت توی چت خیلی متفاوت و شیطون تر از چیزیع که از نزدیک میبینم . مثلا توی صحبت حضوری انگار خجالتی هستی
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9407 مرده یا زنهج دختر کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9407 اهان نه خبشاید منظورش اینه اخلاقت توی چت خیلی متفاوت و شیطون تر از چیزیع که از نزدیک میبینم . مثلا ت ... ممنونم این چیزیم که گفتی، بله هستم کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻