2777
2789

مثلن اگ بگه برگشت داره برمیگرده؟

من زیاد فاال گرفتم همشون برگشت افتاده

ولی هنوز خبری نیست ازش

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

چرا هیشکی نیس🫠🫠🥺🥺🥺🥺

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

آره اینجا یه خانمی میگیره. کارشون عالیه. البته برای من دعای دیگه ای بود ولی گفتن بازگشتن انجام میدن

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اینجا یه خانمی میگیره. کارشون عالیه. البته برای من دعای دیگه ای بود ولی گفتن بازگشتن انجام می ...

خب برگشت واسه تو؟

من پیش دوتا حانومسرکتاب باز میکنم یکیش موکل داره یکیش سرکتاب باز میکنه یکیش میگه نمیاد و برگشت ندارین وازدواج ندارین یکی میگه صدرصد برگشت دارین نمیدونم حرف کیو بذور کنم موندم اینا قبلا همیشه حرفاشون یکی بوده

من پیش دوتا حانومسرکتاب باز میکنم یکیش موکل داره یکیش سرکتاب باز میکنه یکیش میگه نمیاد و برگشت نداری ...

مگه زن موکل داره

گفتم که من دعایی دیگه ای خواستم. آره

تو چند وقت بود کات کردی؟

چند ماه؟

تو چند وقت بود کات کردی؟چند ماه؟

عزیز میگم من. متاهلم. دعای بازگشت نخواستم. یه دعایی دیگه گرفتم

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
عزیز میگم من. متاهلم. دعای بازگشت نخواستم. یه دعایی دیگه گرفتم

اهاااا😂 خصوصی بفرست گلم