2777
2789
عنوان

طلاق یا زنذگی

295 بازدید | 49 پست

سلام. امروز برای کارای جدایی رفته بودم ولی شب که اومدم خونه باز پشیمون شدم. با اینکه شوهرم ترکم کرد فقط برای دیدن بچه میاد. تو این مدت شکایت نکردم حدود 2 ماه. دعوا داشتیم و بعد دعوا گفتم از خونه بره. حالا چند باری معذرت خواستم. خودش هم شده بود تو دعوا بگه برو بیرون. ولی من نرفته بودم. حالا ایشون میگن جدا شیم. من میگم عاقلانه نیست. امشب تو ماشین بوسیدمش گفتم هر وقت میخوای بیا خونه ولی باز کاملا سرده. خانوادم میگن باید بری شکایت کنی. ولی من نمیرم. ایشون ممکنه نیاد؟ من چرا احساساتی میشم ولی اون چرا نمیشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اینجوری که داری میگی بنظرم همسرتون اندازه شما بهتون تمایل نداره در هر صورت چون بچه دارید بیشتر فکر کنین از مشاور حتما کمک کنید و هر دو نفر باید تلاش کنین اگه دیدی برای روابط بهتر همسرتون تلاشی نداره دیگه تو هم تلاش نکن جدایی بهتره ولی قبلش تلاش خودتون بکنین

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
والا اینجوری که داری میگی بنظرم همسرتون اندازه شما بهتون تمایل نداره در هر صورت چون بچه دارید بیشتر ...

اره گاهی میبینی تلاش یکطرفس. و این بده. ادم تواین شرایط اگر توانایی جدازندگی کردن داره باید بره

parasoo1989@
اره گاهی میبینی تلاش یکطرفس. و این بده. ادم تواین شرایط اگر توانایی جدازندگی کردن داره باید بره

اره واقعا دوست ندارم سریع نسخه طلاق بپیچم ولی خب بچه زمانی تربیت خوب داره که پدر و مادر سلامت روان داشته باشن ولی خب ادم باید تو زندگی نهایت تلاشش بکنه تا راحت تر جدا بشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خانوادش بیشتر. خانواده من یا اون.

شما و همسرت باید یاد بگیرین چطور روابط رو مدیریت کنین.

ترجیحا یک "مشاور زوج درمانگر خوب و با تجربه" پیدا کنید و ازش کمک بگیرید.

هر دو تلاش کنید برای بهتر شدن اخلاق و رفتارهاتون و رفع مشکلاتی که دارین.

شما و همسرت بچه دارین و نباید به راحتی دنبال طلاق باشین.

یه حسی یهو اومد تو دلم که نرم شکایت کنم امروز وکیل هم گرفتم ولی باز پشیمون شدم که ادامه بدم. اون هم شب بهش پیام دادم سرد بود جوری که حالم یه جوری شد انگار انرژی منفی بود. هیچ تلاشی نمی کنه. فقط میگه منو به حال خودم بزار.