2777
2789
نذر کردم خدا بخیر بگذرونه فردارو اخه پول کارگری پسرمه دلمم نمیاد بگزرم از قرونش

کاملا درکتون میکنم ولی بااین میزان استرس شما ک میترسین کاری بکنن باشما اون یکم پول ک بره فدای سر فرزندتون چون اون از ماشین بیشتر ب پدرومادر نیاز داره

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته 
کاملا درکتون میکنم ولی بااین میزان استرس شما ک میترسین کاری بکنن باشما اون یکم پول ک بره فدای سر فرز ...

اخ گفتید خیلی استرسیم سندروم فکر بی قرار دارم اینقدر فکر میاد سرم که چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم تو اتاق خوابیدی اعصابت داغون گلاب بروتون تو قطار مصمومیت شدید اینجا بارون و باده شدیده شوهرم ...

نترسید عزیزم ، به خودتون حس آرامش بدید تا تصمیم درست بگیرید

از این به بعدم فقط تو شهر خودتون معامله کنید که شناخت کافی داشته باشید و مشکلی پیش نیاد🌺

دعا میکنم انشاالله هرچی خیره بشه براتون

ذکر حسبی الله بگید توکل کنید ب خدا انشاالله فردا روز خوبیه براتون ب حقتون میرسین خدا دل پسرتونم شاد کنه خوش خبری بهش بدین انشاالله

[QUOTE=403435266]دعا میکنم انشاالله هرچی خیره بشه براتون ذکر حسبی الله بگید توکل کنید ب خدا انشاالله فردا روز خوبیه ...[/QUOTممنون ان شالله چند برابر دعای خوبتون برگرده برای خودت وعزیزات میدونی چیه خصلت دیگه ای که دارم زورم میاد حقمو بخوره

[QUOTE=403435266]دعا میکنم انشاالله هرچی خیره بشه براتون ذکر حسبی الله بگید توکل کنید ب خدا انشاالله ...

اون بالایی هست حق هیچ کس پایمال نمیشه نهایت بخورن هم یه مدت بعد جواب پس میدن

توکلتون ب خداباشه و اروم بخوابید نگران نباشید بسپر ب خدا راحت بخوابید اون بالایی نگرانیهای بیشتراز اینارو حل کرده اینم میگذره انشاالله

نمیدونم شهرای دیگه چ خبر ولی شهر ما همش مرگ مرگ سرطان خدایا توبه دو هفته پیش یه خانواده شش نفری تو تصادف راه چابهار فوت کردن یعنی چراغ یه خونه برای همیشه خاموش بزنید اینترنت میاره یعنی اینا ندارن از این خبرا که بترسن