2777
2789

می خوام خانوادم رو راضی کنم و به آرزوی دیرینه ام یعنی لاغری که اراده نداشتم برسم لطفا هرکی تجربه داره بگه ممنون قشنگا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرقشون چیه اسی

اسلیو ۸۵ درصد معده رو میبرن برمیدارن

ولی بای پس معده رو شبیه کیسه میکنه و به روده ات وصل میکنه تا غذا زودتر رد بشه و جذب زیاد نداشته باشی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

اسلیو ۸۵ درصد معده رو برمیدارن فامیلمون انجام داد یکیش از ۱۲۰ کیلو شد ۶۷ یکیشون بیشتر بود شده ۹۰ این ...

من ۱۱۷ شدم با هزاران بیماری عجیب میشه بدونم سلامت هست بدنشون یا نه و اینکه طی چه مدت لاغر شدن

این حرف رو چندین ساله شنیدم بی اراده ام راهی نیست

یعنی واقعا حاضر عپارضس بخاطر بی ارادگی ات تحمل کنی

به جا اینا دنبال راه حل بیارادگیت باش

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

من ۱۱۷ شدم با هزاران بیماری عجیب میشه بدونم سلامت هست بدنشون یا نه و اینکه طی چه مدت لاغر شدن

ببین این فامیلمون اسلیو کرد

غذا زیاد بخوره بالا میاره ، لذبت غذا خوردن و ازش گرفته دیگه نمیتونه راحت غذاشو بخوره باید همیشه رعایت کنه چون معده ارتجاعیه ممکنه برگرده ، کل صورتش ریخت و خیلی شدید لاغر شد مجبور شد چندین سی سی ژل بزنه ، هر ماه باید قرص ویتامین و امپولشو بزنه چون ریزش مو داشت

مهر عمل کرده بود من عید دیدمش گفتم شدم ۷۵ ، بعد دیگه تا ۶۷ اومد و کم نکرد

من اینا رو طبق چیزی که خودش گفته دارم میگم

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

اسلیو بهتر هست چون یک مقدار از بافت معده باقی میمونه و جذب ویتامین حذف نمیشه

ولی در کل خیلی خیلی سخت هست. اولش شاید راحت به نظر برسه ولی دیگه یک وعده غذا هم بدون درد معنی نداره.

خیلی تو زندگی عادی فرق نداره ولی غذا به آرزو تبدیل میشه

البته خیلی زود نتیجه می گیری و اعتماد به نفست عالی میشه