2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن با وجود بچه

90 بازدید | 15 پست

میشه یکم کمکم کنید

میخوام تموم کنم ولی اول باید مطمئن بشم برم دیگ راه برگشت نیس .....قید همه چیو زدم همه چی...نه طلا نه پول نه هیچی فقط فقط میخوام بچه هامو ببرم ولی میدونم با مامان بابای پیر و خستم و مریضم روزای سختی در پیش دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما تجربه داشتی؟

نه عزیزم خودم که تجربه نداشتم ولی دور وبرم کم ندیدم اگه از نظر مالی مشکلی نداری میتونی بهش فکر کنی ولی یه چیزی بهت میگم خواهرانه بچه های الان مثل بچه های قدیم نیستن قدردان باشن فردا همینا ازت طلبکار میشن

نه عزیزم خودم که تجربه نداشتم ولی دور وبرم کم ندیدم اگه از نظر مالی مشکلی نداری میتونی بهش فکر کنی و ...

خواهر جان ده ساله منو پهلو نه نه اش نگه داشته تمام پول و حقوقشو میده ب وام خونه ای ک بنام باباشه تفم کع دستش نمیندازن اصلا حرفمو گوش نمیکنه نه میبرتم ی جا یکم دور شم از مادرو پدرش نفس بکشم نه اینجایی ک ساخته جای زندگی چهار نفرمونه هممون توی یه اتاق زمستانا رو میگذرونیم اصلا عین آدم زندگی نمیکنیم اصلا مهم نیس براش بچه ها جای خواب ندارن...پدرشوهرم و مادرشوهرم دائما چک میکنن ما رو س تا دوربین توی حیاط نصبه دائم رصد میکنن

سختی هایی ک آدم رو نکشه قطعا بزرگ میکنتمون

خواهر گلم زندگی شعار نیست منم مثل خودت دو تا بچه دارم خیلیم سختی کشیدم جونمو برا بچه هام دادم ولی خواهرانه نصیحتت میکنم حالا که میخوای جدا بشی بشو ولی تمام عمرتو پای بچه ها نذار برای خودتم زندگی کن از همه چیزت نگذر خودت بگیر نگه دار براشون سنگ تموم بذار اما خودتو فراموش نکن