2777
2789
عنوان

مشاور کنکورررررر

100 بازدید | 21 پست

سلام خوبین،من وضعیتم رو میگم میشه نظرتون رو بگین

زیست دهم تموم،دوازدهم هم چهار فصل اول

شیمی دهم تموم دوازدهم هم دو فصل

ریاضی مثلثات مونده و مشتق و کاربرد مشتق و هندسه و احتمال

فیزیک یکم جا موندم تا حالا چهار فصلو خوندم متاسفانه

عمومی هام دارم میخونم

هدفمم رشته تاپه،یعنی رتبه زیر هزار منطقه

نظرتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تستم میزنی؟آزمون میدی؟مرور داری؟

بله بله

البته میدونین من یه مشاور گرفته بودم خیلی بدرد نخور بود عوضش کردم یکم عقب افتادم خیلی استرس اونو دارم مثلا اینایی که خوندم باید یکم تایم بزارم مرور کنم

بنظرتون میشه؟

بله بلهالبته میدونین من یه مشاور گرفته بودم خیلی بدرد نخور بود عوضش کردم یکم عقب افتادم خیلی استرس ا ...

ببین منطقنش تا خد زیادی داری با برنامه قلمچی پیش میری پیش هر مشاوری هم بری اینکه نصف دوازدهم و کل دهمو بستی برای نیمسال اول واقعا عالیه

ولی نکته خیلی مهمش اینه تو تست بزنی و مرور کنی و روی مباحثی که میخونی مسلط باشی و دپ هفته یبار از خودت آزمون بگیری اگع این کارا روکنی عالیه و موفق میشی

روی نهایی فوق الللعااااااااده فوق العاااااده سرمایه گذاری کن و سرسری ازش نگذر واقعا تراز خوبی میده

من مشاورم درخواست دادم بیاید صحبت کنیم

دانشجوی پزشکی هستم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین منطقنش تا خد زیادی داری با برنامه قلمچی پیش میری پیش هر مشاوری هم بری اینکه نصف دوازدهم و کل ده ...

بله حتما

میدونین من الان عادت کردم به درس خوندن و واقعا میگم تازه داره قلق دستم میاد

بعد این ناراحتم میکنه که از اول بلد نبودم خوب بخونم اون مباحث اولیه رو چیکار کنم این انقدر بهم استرس میده بعضی وقتا میگم بیخیال شم ولش کنم