2777
2789
عنوان

پوست صورت جوش لک کلیندامایسین 🥺

41 بازدید | 9 پست

سلام عرض ادب

صورتم پر از جوش شده و لک قهوهای جای جوش... چندتا سوال داشتم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید تا صورت صاف داشته باشم 😭

*صورتم چرب و مجردهستم.. ژل شستشو صورت ویتالایر استفاده میکنم ولی جوشام فعلا برطرف نشده...

رفع جوش: محلول کلیندامایسین (امروز تهیه کردم و اینکه چقدر زمان میبره جوش های صورتم از بین بره » روزی چندبار و چجوری استفاده کنم؟؟

رفع لک قهوهای جای جوش: کرم بهشت و تونر ضدلک ریحان کالا رو خریدم.. یک شب در میون گفته استفاده کن.. ولی نمیدونم همراه کلیندامایسین استفاده کنم یا نه..

ممکنه راهنماییم کنید خواهش میکنم براتون دعا میکنم.. اگه تجربه خاصی دارین و به نتیجه رسیدین لطفا با من و بقیه در میون بزارید😭

به جونتون دعا میکنم خیر ببینین از زندگی تون

دکتر پوست برو تهرانی ی جا معرفی کنم

آره تهرانم.

اخه دکتر پوست برم باید آزمایش بدم اکثر دکترا هم صددرصد قرص میدن و منم خوشم نمیاد با قرص خوب بشم چون صددرصد توی اینده و ازدواج تاثیر منفی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژل کلیندامایسین میزنم خیلی طول نمیکشه کوتاه مدت پوستت خوب میشه من روزی دوبار میزنم محلول قبلا روزی یبار میزدم البته من پوستمم چربه خشک نمیشه بخاطر همین

و اینکه حتما میری بیرون ضد افتاب مناسب پوستت بزن وگرنه هیچکدوم از محصولات پوستی خوب عمل نمیکنن

من ژل کلیندامایسین میزنم خیلی طول نمیکشه کوتاه مدت پوستت خوب میشه من روزی دوبار میزنم محلول قبلا روز ...

جدی خوب میشه کلیندامایسین بزنم؟😭

صبحا ضدآفتاب پوست چرب فلوییدی میزنم..

پنکک هم میزنم اشکال نداره؟

آخه سرخود که نمیشه درمان کنی برو اگ اصفهانی مرکز ریحان تو هشت بهشت کارشون خیلی خوبه بگو برات درمان کنن اول باید ریشه جوشان مشخص شه بعد جوشارو خشک کنن واست بعد لکه هارو درمان کنن تو خونه فقط پوستت نابود میکنی

09908261691