2777
2789
عنوان

خونه مون قدیمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست
مردا سلیقه ندارن آخهشوهر منم میگف نور مخفی آبی بزنیم پشت دیوار تلویزیونم پوستر سه بعدی😐آخه کی میزنه ...

از بی سلیقگیش نیست که این دوست نداره خرج کنه .فکر کرده همین که قبلا درست کرده کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم کلی به روش اوردم که تا الان چیکار کردی برام و پرو شدی

برو مستاجری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به جهنم که دلخور بشه

ماشالله چقدنامزدتو دوست داری ازالان ناراحتیش برات مهم نیست میگی به جهنم ؟؟اینهمه خودخواهی ازکجامیاد آخه ؟زندگیتون دووم نداره ازالان تکلیف اون بیچاره رو مشخص کن دوسال دیگه ازجونش بیزارمیشه ازبس که عزت نفسشومیاری پایین

تا خ نه هست برم مستجری

خب دوستش نداری اره برو مستاجری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه کف و سرامیک کنه و کاشی کنارا رو بکنه میشه ۱ میلیارد؟؟؟

حتمایه دس به خونه بکش وگرنه هرروزناراحتی من الان توخونه درب وداغون مستاجرم تومال خودته بازسازیش کن انقدقشنگ بشه کیف کنی

مگه ناراحتی من برای اون مهمه

ببین خواهرگلم من درکت میکنم الان نامزدهستی دوست داری زندگی ایده الی داشته باشی فکرمیکنی زندگی زناشویی گلو بلبله هرچی بگی بگه چشم زودانجام بده ولی بخدااین قدرراحت نیست زندگی خیلی سخت شده ادم نمیتونه به جزعی ترین خواسته هاش هم برسه بایدخیلی محکم باشی بایدفکرکنی اومدی جنگ تابرنده باشی جنگ زنوشوهرنمیگم ها جنگ دنیا جنگ پستی بلندی جنگ امتحان الهی جنگ تورم جنگ خوشی و ناخوشی بایدپشت همسرت باشی پا به پاش این زندگی رو آبادکنی من تجربه کردم که میگم ها ده ساله دارم میجنگم خداروشکرتاالان باهمه چی کناراومدم کم آوردم ولی نباختم