2777
2789
عنوان

واییییی دوستم منو کشت

112 بازدید | 15 پست

هرساعت پیام میده پول لازم دارم

هی میگم ندارم میگه از یکی بگیر کسیو نمیشناسم زیاد رومم نمیشه از کسی درخواست پول کنم میگم کسیو نمیشناسم هی ده تا بیست تا پیام میفرسه تروخدا جون من برام جور کن یک هفتست گیر داده بخدا ندارم وگرنه بهش میدادم جرعت ندارم واتساپمو باز کنم چهل تا چهل تا پیام دادههه

چند میخاد

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول میخاد چکار؟ چقد میخاد؟ اگه حرف حالیش نیست بلاکش کن ادم انقد بی عزت نفس میشه مگه

نمیدونم نمیگه برا چی میخواد چند بار کفتم پیچوند گفت حال ندارم بگم

یبار یک تومن یبار دوتومن هربار یچی میخواد

پسر من ۱۵سالشه دوستاش ۱۶ گاها میبینم بهش مرتب پیام میدن پول بزن برامون انگار این بچه سر کار میره و حقوق داره نمیدونم پدر مادراشون کجان🙄🙄.. شما هم محلش نده والا کات بهترین راهه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

تا حالا بهش پول قرض دادی؟

بهت پس داده؟

تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤