2777
2789

تک پسر بود و ساکن کرج و رشته حسابداری میخوند

متولد ۷ دی سال ۸۲ بود و بچه دوم بود با خواهر هاش

از رسم های خانوادگی بهم گفت و گفت مادرم ی گردنبند داره که ۳۰۰ گرمه و نسل به نسل چرخیده تا رسیده مادرم و مادرم باید بده به زن من و زنم میده به زن پسرم

گفت مادرم بالای ده تا سرویس کامل طلا داره اما فقط دو تا تیکه میندازه توی خونه

گفت رسم ما اینه که سر سفره عقد آبجیم طلا میده و بابام گفته تحت هر شرایطی میخوام به عروسم ماشین هدیه بدم و مادرمم گردنبند سنتی که بهت گفتم رو میده و بقیه فامیل طلا میدن

گفت بابام بهم خرجی نمیده با اینکه خودش داره و من باید کار کنم اما به دختراش خیلی پول میده

گفت من از بچگی کار کردم و سختی کشیدم بازم با اینکه پولداریم

گفت بابام ماشین آفرود سه میلیارد و خورده ای خریده و گوشی آیفون ۱۵ پرومکس خریده اما به من پول نمیده

مامانم خیلی پول خرج میکنه و همه چیز توی خونه ما هست و همشون برند هستن و مامانم برای بابام لباس میخره و بابام نمیدونم چرا رفته برا ی گوشی صد و خورده ای پول داده چون اهل خرج نیست

مثلا یبار گفت میخوام برم ی مدت شمال زندگی کنم ویلا لاهیجان داریم خیلی لاکچریه منم مسخره کردم گفتم اره لابد صبح ها کالباس و آب پرتقال میخوری و فلان

مامان و خواهرم رفتن آیفون ۱۶ پرومکس گرفتن تازگی و خونه ما کیف و کفش و چرم و همه چیز برند هست و من از بچگی انواع گوشی آیفون داشتم

باباش کارگاه مصالح ساختمانی صفر تا صد داشت و از صفر شروع کرد زندگیشو

میگفت اگه مامانم نبود بابام هیچوقت همچین جایگاهی که داشت و نداشت و مامانم پشتش بوده که بابام به اینجا رسیده

میگفت مامانم خیلی حساسه و همه چیز باید تو خونه فراهم باشه

میگفت بابام ی مدت میخواست بره با یکی شریک بشه اما مامانم نمیزاشت و وقتی مامانم راضی شد بابام رفت شریک شد

میگفت من به دختری که حس نداشته باشم نمیتونم کاری کنم حتی

اگه جنیفر ولی چند روز قبلش با من در مورد این مسائل حرف زده و منم عقیدمو پین کردم و گفتم به نظرم پسری که در مورد مسائل جنسی با ی دختر غریبه حرف بزنه پسر جالبی نیست و از اون دختر خوشش نمیاد و کلا کنسله

اونم گفت اره خب و دیگه ادامه نداد

از اکسش گفت که بخاطر اینکه ماشینش چپ کرد ولش کرد رفت و باز برگشته منم بهش گفتم سیکتیر بابا

گفت دختر عموش همش اس میده و مزاحمشه و بلاکش کردم باز از واتساپ پیام داده کاش میتونستی ی ویس بدی بگی من مثلا دوست دخترشم و بیخیالم بشه

ازم نظرخواهی میکرد ، برام ریلز میفرستاد و منم همینطور بودم

اما زدم آنفالوش کردم و چت هارو پاک کردم چون میخواست دیت بالا رو داشته باشه و کل کل میکرد باهام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط راجب تخیلیاتش حرف زده

نمیگم محاله این چیزا ولی با رفتار این حس کردم زیر 15 سالشه فقط تخیلاتش رو گفت پولدار اصیل اینطور جار نمیزنه

اخلاقشم ک گ.ه بود

بلاکن اصلا ابدا جوابشو ندیااا

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

باور میکنی؟

واقعاباورمیکنی؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

نه والا😂

منظورم بااسی بودباورنکنه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍