2777
2789
عنوان

ویتامین e

197 بازدید | 3 پست

سلام شبتون بخیر دوستان 

میخوام بهم نظر بدید و کمکم کنید 

من قبلا موهام و پوستم چرب بود ولی الان مدتیه که خشک خشک شده  از پوستم بگم که از خشکی زیاد همش قرمزه بخصوص توی چونه ام و سرم از خشک شده و موخوره زیاد دارم ۱۰ روزم نرم حموم موهام چرب نمشه امشب کپسول ویتامین ای زدم به پوست صورتم به نظرتون خوبه؟خودم هم نتیجشو فرداشب میگم برا ی خشکی مو  و پوست نظرتون چیه کسی مثل من بوده که یهو تغییر‌کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از بی فکری و بی مسئولیتی خودمه خودم به همه میگم برید دکتر ولی خودم اینجوری.... 

عزیز دلم شما در ختم یونسیه ثبت نام کردید شروع از پنج شنبه اس

لطفا اگر هنوز دوس دارید توی ختم باشید توی تاپیک اعلام کنید که از زمان شروع مطلع شدید

و اگر هم منصرف شدید اطلاع بدید تا جایگزین کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1787859/شروع-ثبت-نام-ختم-ذکر-یونسیه-دعایی-که-حضرت-یونس-را-از-دل-ماهی-نجات-داد?page=12

مرسی