2777
2789

باهاش صحبت کرد گفت خانومتون درخواست طلاق داده میدونید گفت ن بهش گفت میخوایید چکارکنید گفتمن نمیخوام طلاق بدم!! زنم بدبین!!!! هه طرف بارفیق بازی رفت توخط اعتیاد و بی مسئولیتی بعدانگارن زنشم ولم کرده بعدصحبتاشون قطع شد دوباره ب مشاور زنگ زد گفت میخوایید چکارکنید گفت این مشکل داره و فلان... بعداخرش راحت گفت ب نفع جفتمون تموم شه!! درعرض۱۰دقیقه حرفش عوض شد ک طلاق نمیدم واقعا دارم روانی میشم خدایا ی ادم اینقدر مودی و بی وجدان اینم بگم ازدواج دوممون چندماه ولم کرد الان۳سال

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

اینم بگم بشددت رفیق باز الانم اعتیادو.... بی مسئولیت فکرکنید پول ندارم خودم هزینه مشاوره رودادم ادم اینقدر بی عیرت ندیدم اینقدرحالم بد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ک نفهمیدم چیشد شما فهمیدید؟

رفتم مشاوره طلاق شوهرم نیومد مشاور بهش زنگ زد بعدشوهرم اولش گفت نمیخوام زنم طلاق بدم یجورایی ک دلش ب طلاق نیس ولی بعدش ک فهمید منم نمیخوام جدابشم بعدچنددقیقه حرفش عوص شد ن این بدبین میخواد منو محدودب نفع دوتامون جدایی

رفتم مشاوره طلاق شوهرم نیومد مشاور بهش زنگ زد بعدشوهرم اولش گفت نمیخوام زنم طلاق بدم یجورایی ک دلش ب ...

فقط میخواد ببخشی و جدا شی داره اذیتت میکنه توام بگو من نمیخوام جدا شم مهریمو میخوام

برو ی وکیل بگیر

فقط میخواد ببخشی و جدا شی داره اذیتت میکنه توام بگو من نمیخوام جدا شم مهریمو میخوام برو ی وکیل بگیر

وکیل دارم و درخواست طلاق دادم ب نفع منه