2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زل بزنن چنان زل میزنم پشماشون بریزه

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

گاهی آدم اینقدر خستس که اصلا نمیبینه فقط چشمش اون سمتی ثابت مونده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گاهی آدم اینقدر خستس که اصلا نمیبینه فقط چشمش اون سمتی ثابت مونده

دقیقن این منم

هرچ ذهنم خسته تر باشه بیشتر ب یه جا زل میزنم

و جالب اینجاس ک اصلا اون لحظه ب اونی ک زل زدم فک نمیکنم و حواسم جای دیگس

یبارمنم حواسم نبودتوفکربودم یعنی اصلاحواسم نبودکه زل زدم یه دخترکوچلوشاید۵یا۶ساله دستش بستنی بودچشم منم روبستنی اون بود.باصداش به خودم اومدم که میگفت اشکال نداره دلت خیلی میخادبیایه لیس ازبستنیم بگیر🤣🤣🤣گفتم چییی ؟؟گفت خیلی داری بیستنمیونگاه میکنی دلت میخاد؟؟؟

دقیقن این منمهرچ ذهنم خسته تر باشه بیشتر ب یه جا زل میزنمو جالب اینجاس ک اصلا اون لحظه ب اونی ک زل ز ...

منم. تازه چشمم آستیگمات شدیدم هست عینکو برمیدارم همه چی درهم میشه مگه کاملا تمرکز کنم. بارها تو مهمونی، سرکار و... شده بعد از یه مدت دیدم سمتی که نگاه میکنم یه نفر نشسته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.