2777
2789

۱۹ سالمه

گیتار میزنم

بدنسازی کار میکنم

درسهای دانشگام خیلی خوبه

استایلم خوبه

چهره خوبی هم دارم

ینی میگم روی پیشرفت شخصیم کار کردم و میکنم و خودم حس نمیکنم که دلیلی واسه دست انداختن داده باشم دست مردم

کلا کسی رو حس نکردم توی کلاس که از من بدش بیاد یا بخواد دست بندازه

ولی دو نفر هستن بیدلیل در مورد همهچیز بهم دروغ میگن، مسخره میکنن، دست میندازن و متأسفانه با همین دو نفر هم بیشتر ارتباط دارم و صمیمیتر هستم و دوستهام هستن مثلاااا :/

ناراحتم و واقعا از دلیل رفتارشون سر در نمیآرم

من دبیرستانیم و اوضام اینه چون کار به کسی ندارم اهل بحث و دعوا نیستم فکر میکنن ماستم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو همه چی کار کردین ولی روی دوست یابی خیر.

بعضیها علاقه ندارن که دوستهای زیادی داشته باشن این دلیل میشه که با همون تعداد اندکی که صحبت میکنی بخوای اوقات بدی بگذرونی؟ مجبور باشی تیکهها و توهینهایی که اصلا نمیدونی دلیلش چیه رو تحمل کنی؟ حتی نمیدونم چطور جوابشون و بدم خیلی سطح پایین هستن

چجوری دست میندازنتقطع ارتباط تنها بمونی بهتر از اینکه بخاطر یک مشت حسود اعتماد بنفست کم بشه

مثلا در مورد مسائل بیاهمیت و روزمرهشون بهم دروغ میگن بعد زیرچشمی نگاه همدیگه میکنن یا یواش با هم میخندن فکر میکنن من متوجه نمیشم که دارن دروغ میگن و دست میندازن واقعا نمیدونم چرا

مثلا در مورد مسائل بیاهمیت و روزمرهشون بهم دروغ میگن بعد زیرچشمی نگاه همدیگه میکنن یا یواش با هم میخ ...

یکی تو اون جمع هست ک از حسودی همه رو بر علیهت کرده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بعضیها علاقه ندارن که دوستهای زیادی داشته باشن این دلیل میشه که با همون تعداد اندکی که صحبت میکنی بخ ...

شما باید یادبگیرید واسه ادامه زندگی به آدما نیاز ندارید

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خودت اجازه میدی اینجوری باهات رفتار کنن! اولین بار که اینکارو کردن یا خیلی جدی برخورد میکردی یا بلاف ...

خب همین دیگه نمیدونم چطور جوابشون و بدم چون اصلا نمیدونم چرا دارن اینکارا رو میکنن اگه دلیل رفتارشون و میدونستم میفهمیدم باید چیکار کنم در برابرشون

تا وقتی آدمهای مریض رو ترک نکنید همینه اوضاع .اونا لذت میببرن از تحقیر کردن تو و اغنای نیازهای روحی و زوانیشون ازاین طریق ..قحطی آدم نیومده

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

تا وقتی آدمهای مریض رو ترک نکنید همینه اوضاع .اونا لذت میببرن از تحقیر کردن تو و اغنای نیازهای روحی ...

آخه چرا اینکار و میکنن؟ من میخوام دلیلش و بدونم که چرا اینطور باهام رفتار میکنن جایی که لازم نیست اصلا دروغی گفته بشه واسه اذیت کردن من دروغ میگن

آخه چرا اینکار و میکنن؟ من میخوام دلیلش و بدونم که چرا اینطور باهام رفتار میکنن جایی که لازم نیست اص ...

چون میدونن حساسی و زبون اعتراض هم نداری ..با ترک اون اکیپ بهشون بهمون که آدمهای بی ارزشی هستن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو