2777
2789
عنوان

شما بودید طلاق میگرفتید

188 بازدید | 30 پست

عاشق هم شدیم الان حس میکنم پشیمونم نمیدونم چرا باهاش ازدواج کردم با اینکه بابام نسبتا پولداره همش میگفتم پول مهم نیس فکر میکردم همه چیز عشق و دوس داشتنه😪

حقوقش کمه بیست تومنه همش میره برا قسط و اجاره خونه

مهربونه تا جایی که بتونه برام کم نمیزاره اسنپ هم میره خیلی وقتا

خودمم شاغل نیستم

همش میگه بچه بیاریم

چیکار کنم؟

بمونم؟ یا نه؟

کسی مثل من هس؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه قبل اینکه باهاش ازدواج کنی نمیدونستی درآمدش چقدره؟

میدونستم همش میگفتم مهم نیس زیاد درست میشه کارش ردیف میشه چون دوسش، داشتم

بعدشم وضعیت اینجوری نبود... همه چیز ارزون بود

ازت بپرسه چرا جدا شیم چی میگی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

میدونستم همش میگفتم مهم نیس زیاد درست میشه کارش ردیف میشه چون دوسش، داشتم بعدشم وضعیت اینجوری نبود.. ...

نمیدونم چی بگم ولی معلومه داره تلاش میکنه من چی بگم که شوهرم عین خیالش نیست

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

میدونستم همش میگفتم مهم نیس زیاد درست میشه کارش ردیف میشه چون دوسش، داشتم بعدشم وضعیت اینجوری نبود.. ...

اینا دلیل های الکی هست اگه آدم یک نفرو دوست داشته باشه همه جوره میسازه باهاش واینکه برو سرکار خودتم و بچه نیار حالاها