2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علاقه علاقه و علاقه شغل آیندت فکر کن نه صرفا سختی و اسونی یک رشته. سه سال یه رشته تو دبیرستان میخونی ...

خب انسانی دوست دارم ولی بازار کار نداره

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

هیچکدومفنی حرفه ای یا کاردانشالبته درکل بستگی ب علاقه تم دارههرچی ک بیشتر دوس داری.(خودم انسانی خوند ...

راضی هستید ؟

چی میخونید

میشه بگید چرا

وقت زمان انتخاب رشته برسه و بازار کار خرابس ببینی خیلی پشیمون میشی تجربی خیلی امن تر هس🩷🙃

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

انسانی دوست دارم نه. گفتم که رشته نهایتا سه سال برات مهمه. چه شغلی دوست داری

خب باید اینم در نظر گرفت که به شغلای تجربی علاقه دارم ولی مثلا با فیزیک نمیتونم کنار بیام

خب باید اینم در نظر گرفت که به شغلای تجربی علاقه دارم ولی مثلا با فیزیک نمیتونم کنار بیام

صرفا بخاطر یک درس از علاقت به شغل بیخیال نشو بالاخره سه سال زمان داری ادم روی هرچیزی سه سال وقت بزاره، میتونه راحت توش بهترین باشه

بعدشم هنوز وارد دبیرستان نشدی دبیرستان متفاوته با راهنمایی. منم فکر میکردم فیزیکم ضعیفه ولی بالاترین نمره نهایی و بالاترین درصد کنکورم فیزیک بود. پس خیلی ربطی ندارع که بخاطر یک درس از علاقت بزنی

صرفا بخاطر یک درس از علاقت به شغل بیخیال نشو بالاخره سه سال زمان داری ادم روی هرچیزی سه سال وقت بزار ...

الان چی میخونید