2777
2789
وای سلام مرسیمن پشت کنکوری ام کامل صفر ام یه مشکلی پیش اومد نشد شروع کنم از روی درسنامه خوندم ولی ک ...

اره گلم خود من از اذر خوندم البته با پایه متوسط و شروع جدیم از اذر بود سه رقمی شدم

با برنامه ریزی بخونی حله برای خودت برنامه بریز طبق ازمونا یه تایم 2 تا3 ساعتیم بزار برای ازمونایی عقب مونده

کتاب بخون نیاز بود برو فیلم ببین یا درسنامه بخون بیشتر تست بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چندتا سوال داشتممممن یازدهمم تجربیعمومیارو من اصلا نمیرسم با وجود مدرسه روزی یکی دوساعت بخونم ...

حتما عمومیو بزار تو برنامت 1 ساعتم باشه مشکلی نیست فرمول 20 بزن اول یه منبع کامل بزن بعد برو سراغ منیع 2

بنظرت روش خوندنم اشتباهی داره؟

اگه آره میشه درستش بگی بم؟

زیست خودم میخونم از روی جزوه حنیف ،گاهی با پرشدش هم تطبیقش میدم و سعی میکنم بلافاصله بعد یسری مباحثو حداقل ۱۰تست بزنم و فرداش ۱۵..۲۰تا تست میزنم از اون گفتار از پینو کیو

و میرم گفتار بعد هر جمعه مرور و جمع بندی دارم

شیمی جدیدا خودم میخونم از روی جزوه فراهانی با پرشدش تطبیق میدم سوالارم خودم حل میکنم روز بعد هم نزدیک۱۵تا۲۰تا تست میزنم از خیلی سبز تک پایه

ریاضی ویدئو کرمی میبینم همراش خودم حل میکنم فرداش از مهروماه نزدیک۱۵تا تست میزنم

فیزیک یحیوی میبینم فرداش از میکرو گاج تست میزنم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

حتما عمومیو بزار تو برنامت 1 ساعتم باشه مشکلی نیست فرمول 20 بزن اول یه منبع کامل بزن بعد برو سراغ من ...

کامل میزنم کم کم تستای غلطو مشخص میکنم ولی مرور نمیکنم منبع دومو میزنم بعدش برمیگردم اونارو قبل آزمون یا یه دور دیگه دارم درسو میزنم مرور میکنم بنظرتون اشتباهه؟ مثلا فرداش باید دوباره همونارو مرور کنم؟

بنظرت روش خوندنم اشتباهی داره؟اگه آره میشه درستش بگی بم؟زیست خودم میخونم از روی جزوه حنیف ،گاهی با پ ...

اره خوبن ولی تعداد تستاتو زیاد کن پیشنهادم اینه زوج فرد کنی

کامل میزنم کم کم تستای غلطو مشخص میکنم ولی مرور نمیکنم منبع دومو میزنم بعدش برمیگردم اونارو قبل آزمو ...

نه ببین نکته هاشو یادداشت کن اونایی که اشتباه میزنی اونارو مرور کن خیلی خوبه اگه کامل میزنی

اره خوبن ولی تعداد تستاتو زیاد کن پیشنهادم اینه زوج فرد کنی

چطوری؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

من دبیر هستم

تاپیک قبل که راجع به خودتون ومسیر کنکور گفتید رو خوندم

به شدت به شما افتخار میکنم

ای کاش همه دختران ایران مثل شما با انگیزه ادامه بدن و نا امید نشن. مشخصه چقدر مهربون و با اصالت هستید که انقدر واضح و کامل راجع به قبولیتون گفتید. ان شالله در تمام مراحل زندگی موفق باشید گل دخترم

اجازه هست لینک تاپیکتون رو بذارم گروه شاگردام که بخونن و انگیزه بگیرن برای شروع؟

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.