2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر چی میپوشی شیک باش

بلکه از الان بفهمه خرج لباس میکنی

دو روز دیگه رو اعصابت نباشن بگن نداشت بپوشهاومد اینجا آدم شد

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

مانتوم رو در میوردم شومیز میپوشیدم.بافت میپوشیدم سارافن اگه مهمون داشتن که شومیز و دامن

اابته شلوارام همیشه بیرونی

یا اگه جاریم نبوددد بلوز و شلوار ست میپوشیدم که شیک باشه

لباس راحتی نه

خوب مونده برادرشوهر یا خواهر شوهر متاهل داشته باشی یا نه اونا باشن یانه😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
لباس راحتی نپوش هیچوقت جلوشون.باعث صمیمیت بیجا میشه.رسمی بمون همون لباسی که جلو مهمون میپوشی بپوش و ...

منم همیشه رسمی پوشیدم راحتی بیش از حد رو دوست نداشتم و الانم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍