2777
2789

ماجرایی پیش اومد یک هفته انگار تو خلا بودم بشدت افسرده دعای وحشتناکی کردیم ما گفتیم خدایا این قدرتشو بهم نشون تو هم قدرتت رو بهش نشون بده فرداش تو صانحه تصادف قطع نخاع شد ۷ ساله نمیتونه راه بره خلاصه نفرین و آه مظلوم سریع میگیره

ماجرایی پیش اومد یک هفته انگار تو خلا بودم بشدت افسرده دعای وحشتناکی کردیم ما گفتیم خدایا این قدرتشو ...

چه نسبتی باهات داره؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسال؟

خیلی زود دوسه سال

یکی از اقوام ب یکی دیگه از فامیلامون طعنه زده بود ک پسرش زنشو طلاق داده و خداروشکر ما مثل اونا نیستیمو بچمون سرزندگیشه بعد دوسه سال عروسش درخواست طلاق داد و جداشد و کل جهیزیه شم برد واقعا واس من ک خیلی عجیب بود

من هرکی دلمو شکوند نفرینش کردم به اوج اعلا رسید

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

من به عدالت خدا ایمان دارم

به کارما و حق الناس باور دارم

تا من نبخشم خدا اونا رو نمیبخشه پس دقیقا همون بلا ها که سرم آوردن در طول زمان دقیقا سرشون خواهد اومد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست