من بچه اولمو۲سالگی گرفتم به معنای واقعی دهنم سرویس شدچندماه طول کشیداین دومی رو ۲سال وده ماهگی گرفتم خیلی سریع وراحت دوماه اول ازجیش روز شروع کردم دوماهه فعلاازجیش روز شبابیشتراوقات خشک صبح پوشکشوبازمیکنم بیدارم نمیشم ببرمش حوصله ندارم🤭🤭حالاموندم عیدجیش شبش روبگیرم یاالان چون اگه توخواب یه وقت جیش کنه میترسم پهلوهاش سرمابزنه خلاصه اول ازجیش روزشروع کنیدمن براشیر هم همینجوری یعنی هردومرحله راحت وآسون بدون ذره ای اشفتگی البته اینجانب سراولی قشنگ سابیده شدم 🤭🤭🤭
دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دخترمن ماه دیگه ۳سالش کامل میشه کی شروع کردی؟من سه هفته اس خودش میگه جیش دارم راستی اول ازپی پی شروع کردم قبلترش تانترسه جیش هم راحت میگه ومیبرمش قبلش خودم یه ساعتی میبردم
دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
من دخترم سه سالو نیمه پاییز و زمستون بعضی شبا جیش میکنه مجبورم شبا همش پوشکش کنم
ولی پسرم دو سالشه اصلا شبا جیش نمیکنه حتی نصف شب آب هم میخوره
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲