2777
2789
بچه با بچه فرق داره

سن خیلی مهم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نزدیک ۳ سالشه

دخترمن ماه دیگه ۳سالش کامل میشه کی شروع کردی؟من سه هفته اس خودش میگه جیش دارم راستی اول ازپی پی شروع کردم قبلترش تانترسه جیش هم راحت میگه ومیبرمش قبلش خودم یه ساعتی میبردم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

از الان همون پوشکم داره هروقت خودت سختت نبود شبا بیدار شو ببرش .البته به نظرم اگر روزا کامل عادت کنه ...

روزاعادت داره میگه شباخوش خواب مثل خودم🤭

دخترمن ماه دیگه ۳سالش کامل میشه کی شروع کردی؟من سه هفته اس خودش میگه جیش دارم راستی اول ازپی پی شروع ...

الان روز چهارمه تقریبا...

از پی پی میترسه و یبوست شده دارم بهش شربت میدم که شکمش ازاد بشه بچم طفلک اذیت هم هست خیلی هم کوچولوئه ولی چاره ای نیست واقعا...

پس من راه درازی دارم...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان روز چهارمه تقریبا...از پی پی میترسه و یبوست شده دارم بهش شربت میدم که شکمش ازاد بشه بچم طفلک اذ ...

اووهنواولشه صبورباش

بله منم پسرمو سه سالگی گرفتم اصلا اذیت نشدیم بعضیا اصرار دارن یکسالگی گرفتیم اصلا بچه اون سن کنترلی ...

دقیقامن ۲سالگی بوداینقداذیت شدم چه برسه یک🤒

یه سوال شبا وقتی جیش میکنه شکمش خیس نمیشه؟ من دیدم بچها شبا چون به شکم میخوابن اگر جیش کنن بلوز رو ش ...

نه پوشک که خیس نمیشه اصلا

من دخترم سه سالو نیمه پاییز و زمستون بعضی شبا جیش میکنه مجبورم شبا همش پوشکش کنم

ولی پسرم دو سالشه اصلا شبا جیش نمیکنه حتی نصف شب آب هم میخوره

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

گفتم اول ازجیش روز شروع کردم شورت اموزشی خریدم اونا نجس نمیکنه روزای اول هرنیم ساعتی میبردم بعدیه سا ...

من شورت آموزشی گرفتم ولی وقتی جیش میکنه جیشش میریزه و فرش نجس میشه. بچه شما حرف میزنه؟

بچه من حرف نمیزنه هنوز دو سالشه در حد کلمات ابتدایی میگه جیش رو نمیگه. نمیدونم از پوشک بگیرم یا نه.

خب دو ماه مونده که سه سالش تموم بشه، میخواستی راحتتر از قبلی نباشه؟😕

خب اشاره کردم سن خیلی مهم

من شورت آموزشی گرفتم ولی وقتی جیش میکنه جیشش میریزه و فرش نجس میشه. بچه شما حرف میزنه؟ بچه من حرف نم ...

اره دوساله بودشروع کردبه حرف زدن