2777
2789

من بچه اولمو۲سالگی گرفتم به معنای واقعی دهنم سرویس شدچندماه طول کشیداین دومی رو ۲سال وده ماهگی گرفتم خیلی سریع وراحت دوماه اول ازجیش روز شروع کردم دوماهه فعلاازجیش روز شبابیشتراوقات خشک صبح پوشکشوبازمیکنم بیدارم نمیشم ببرمش حوصله ندارم🤭🤭حالاموندم عیدجیش شبش روبگیرم یاالان چون اگه توخواب یه وقت جیش کنه میترسم پهلوهاش سرمابزنه خلاصه اول ازجیش روزشروع کنیدمن براشیر هم همینجوری یعنی هردومرحله راحت وآسون بدون ذره ای اشفتگی البته اینجانب سراولی قشنگ سابیده شدم 🤭🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

جیش شب سخته

جدی میگی؟دخترمن اکثرشبا خشکه توهفته یکی دوباراگه شب مایعات زیادبخوره من هنوشروع نکردم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی؟دخترمن اکثرشبا خشکه توهفته یکی دوباراگه شب مایعات زیادبخوره من هنوشروع نکردم

خواهرزداه من لیتر لیتر شبا اب میخوره

بهش اب ندی کبرای محشر راه میندازه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

مثلا طی روز پوشکش میکنی یا نه

چند دقیقه ای میبریش دسشویی

چقدر طول میکشه تا جیش کنه

روز یچند بار باید ببریم

من دهنم سرویس شد خونم به چوخ رفته

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خواهرزداه من لیتر لیتر شبا اب میخورهبهش اب ندی کبرای محشر راه میندازه

😆😆😆من شبایی که ظهرش میخوابه شبش سرحال اب زیادمیخوره شبایی که ظهرنمیخوابه بیهوش میفته فکراب نمیادسرش

خواهر قشششنگ توضیح بده چیکار میکنی منم بفهمم

گفتم اول ازجیش روز شروع کردم شورت اموزشی خریدم اونا نجس نمیکنه روزای اول هرنیم ساعتی میبردم بعدیه ساعتی تایه ماه خودش دیگه هرموقع داشت میبردمش الان دوماه هنوزنشده یه ماه ونیم خودش میگه میبرمش من دیگه نمیگم داری یانه

مثلا طی روز پوشکش میکنی یا نهچند دقیقه ای میبریش دسشوییچقدر طول میکشه تا جیش کنهروز یچند بار باید بب ...

نه فقط مهمونی وبیرون رفتن اونم جیش نمیکنه بهم میگه توخونه فقط شورت اموزشی میپوشونم فقط دوهفته اول یکم خیس میکردبعدش راحت اوکی شد

گفتم اول ازجیش روز شروع کردم شورت اموزشی خریدم اونا نجس نمیکنه روزای اول هرنیم ساعتی میبردم بعدیه سا ...

وقتی بیرون میری چکار میکنی؟

خب اون تایم که میبردیش دسشویی خودش جیش میکرد یا نه الکی معطل میشدی؟

ببین من دخترم و شب پوشک میکنم ت اصبح که دیگه هرکااااار میکنم نمیاد دسشویی میگه نه.

خب ابن اول صبحش.

یک ساعت بع صبحانه میریم نیم ساعتم بمونیم اون تو بالاخره میکنه.

دیگه رفت تا ظهر یهو از دستش در میره زمین رو به فیض میرسونه.

دوباره به همین منوال میبرم میارم ولی خب خیلی وقتا اصلا نمیکنه!! تعجبم واقعا...

شورت اموزشی رو راست میگی باید بگیرم براش.

پس خیلی طول میکشه من فکر کردم یک هفته ای تمومه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

😆😆😆من شبایی که ظهرش میخوابه شبش سرحال اب زیادمیخوره شبایی که ظهرنمیخوابه بیهوش میفته فکراب نمیادس ...

از الان همون پوشکم داره هروقت خودت سختت نبود شبا بیدار شو ببرش .البته به نظرم اگر روزا کامل عادت کنه خود به خود شبا هم خودش بیدار میشع.

خوب نصفه شبا دم دمای صبح پوشکو باز کن اگه خشک بودبیدارش کن ببرش توالتماشالا فهمیده ی الان و همکاری م ...

خودم حوصله ندارم اخه 😆

وقتی بیرون میری چکار میکنی؟خب اون تایم که میبردیش دسشویی خودش جیش میکرد یا نه الکی معطل میشدی؟ببین م ...

چندوقتشه؟سن خیلی مهم ؟