2777
2789
عنوان

از هم اتاقی خوابگاهم متنفرم

181 بازدید | 19 پست

همیشه حالت طلبکار داره خیلی گوشتلخ هست و خودشو خیلی از من بالا میدونه چون شمالی هس 🤣

بعد یبار مریض شد آنقدر حالش خراب بود کسی راضی نشد ببرتش دکتر من بردم حتی فرداش مبانترم داشتم حتی یک تشکر خیلی ساده و خشک هم نکرد.. یبار یکی از بچه ها 100 تومن براش بستنی خرید حتی یه تشکر خشک هم نکرد.. هر کاری بگید براش کردم و اون باز حالت طلبکار داره.. کلا زیاد هم حرف نمیزنه. حس میکنم منو به چشم فقیر نگا میکنه فقط چون خودش خیلیییی پولدار هست و مدام از بیرون غذا میخره.. چاق هم هس. در هر حال همه اتاق ها بچه هاش خیلی با هم جورن ولی این خیلییی گوشتلخ دلم گرفته بچه ها 😞من خیلی تنهام..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید اصلا براش کاری کنی باهاش خوش برخورد باش ولی به اندازه زیاد تحویلش نگیر

والا بخدا چون تختش طبقه بالاس و دستش نمیرسه هر چی بخواد من بهش میدم. همیشه حتی اگر مقصر هس من لبخند میزنم و همیشه روی خوشی بهش نشون دادم ولی این زیادی گوشتلخ هست.. یبار رفتیم بیرون هیچ حرف نزد حتی یک کلمه. خودشم اصرار داشت بریم بیرون. خو وقتی حرف نميزنی من با تو بیام کجا؟

اون قسمتی که بیان کردی چون شمالی هست جالب نبود

حالا اون آدم کلا مشکل داره و خودبرتر بینه

الان یه سری ها به اشتباه فکر می کنن همهی شمالی ها اینجورین

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولش کن باوآدم اینطوری رو باید سگ محل کرد اونوقت میخوای باهاش جور شیترم بعد اتاقتو عوض کن

دقیقن

امیدوارم براش یه هم اتاقی بیاد فقط اشک بریزه. اشک پشت اشک. تا بفهمه از حدش فراتر رفته و قدر منو ندوست. بقران تعریف از خود نباشه ولی من خیلی هم اتاقی خوبیم. هر کار بگی کردم. من آرزوم بود یکی عین خودم هم اتاقم باشه

والا بخدا چون تختش طبقه بالاس و دستش نمیرسه هر چی بخواد من بهش میدم. همیشه حتی اگر مقصر هس من لبخند ...

نمیدونم چرا تحویلش میگیری اینجور افراد و نباید زیاد رو بدی که پرو میشن

وسایل هاشم بگو خودش بیاد برداره

وقتی اون مقصره هم لبخند بزن ولی معذرت خواهی اینچیزا نکن و اصلا سکوت کن کلا

اون قسمتی که بیان کردی چون شمالی هست جالب نبودحالا اون آدم کلا مشکل داره و خودبرتر بینهالان یه سری ه ...

نه اصن الان منظور من به واژه شمال نبود. اتفاقا من الان خودمم شمال زندگی میکنم خیلی مهربونن. عذر میخوام اما این دیگه خیلی بیشعوره..

عزیزم درست نیست به منطقه یا قومی توهین کنی

همه جا خوب و بد داره

اخلاق و ذات آدم ها هم ربطی به محل زندگی شون نداره

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
دقیقن امیدوارم براش یه هم اتاقی بیاد فقط اشک بریزه. اشک پشت اشک. تا بفهمه از حدش فراتر رفته و قدر من ...

میفهمم از این ادما دیدم

توعم واسش تو قیافه برو هیچ کاری هم براش نکن