2777
2789
عنوان

بچه مشکل دار داشتن خیلی سخته هم بودنش سخته هم نبودنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 98 پست
اینجور بچه ها خیلی پاکن، دعاشون مستجابهمثل فرشته ها میمونن😇درسته سخته اما بنظرم اینا واقعا موهبتن

من یکبار رفتم به خاطر پروژه ی درسیم بچه های معلول ذهنی رو از نزدیک دیدم

یعنی براتون نگم که تا چند روز چقدر حالم خوب بود و پرانرژی بودم

هنوزم دلم براشون تنگ میشه

با دعای همین بچه ها امسال دانشگاه قبول شدم

اونایی که دارین قدرشونو بدونین حسابی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مربیش میگفت خیلی خوبه چون تو خوابیدن روی اب جسم وذهن هر دو درگیر میشن و این برای این بچه ها ع ...

خدا حفظش کنه خوشگل خانومو، از طرف من محکم ماچش کن

گلم از بهزیستی سوال کنی شاید مربی داشته باشن

حالا خودتم باهاش کار کنی خوبه، ایشالا تاپیک قهرمانیشو میزنی یه روز

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خوب ببر مراکز اوتیسم اونجا مثل مهد هست

مهد کودک میره،شش ماهه،خیلی بهتر شده، ولی هنوز کلی راه داره

مدرسشونگرانم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بخدا قسم دارم های های گریه میکنم...طفلک بچم میگه چرا گریه میکنی؟قلبت شکسته؟ بابا دعوات کرده؟هم قلبم ...

تو رو خدا اون بچه هیچ هیچ تقصیری نداره نکن عذابش نده میدونم سخته ولی گوتاهی قد اصلا اصلا مشکل بزرگی نیست اگه جای برادر من بودی بچش روزی به دنیا اومد مشکل قلبی داشت از اون روز بچه بیچاره رو بالن زدن بعد چند سال عمل قلب باز کردن الان هم هر ۶ماه یه بار باید چک بشه از سلامتش مطمین بشه طوریه که نباید یه سرما ی ساده بخوره اگه سرما بخورع باید بینارستان بستری بشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بنظرم خودت چندین جلسه تراپی برو روحیه تو باختیخدا اگر دردی میده صبرش هم میده

اسی جان در ادامه اگر حال داشتی بهم پیام بده تا داستان دخترخاله ی معلولم رو بهت بگم

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

من دو تا بچه سالم اول دارم و سومی اوتیسم شد نه استرس نداشتم کلا دلیل واقعی اوتیسم هنوز کشف نشده معلو ...

برای بچه سوم چندساله بودین؟

تو فامیلای ما سه تا بچه اوتیسم هست

که مادر همشون بعد از 35 سالگی به دنیا آوردنشون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدا حفظش کنه خوشگل خانومو، از طرف من محکم ماچش کنگلم از بهزیستی سوال کنی شاید مربی داشته باشنحالا خو ...

راستش اگه خدا بخواد تا سال اینده خونه میخریم و اون منطقه یک خونه بازی خصوصی هست مخصوص بچه های اوتیسم و تاخیری ها البته دقیق نمیدونم شنیدم خیلی ها بچه اوتیسم رفتن و خیلی راضی هستن از پیشرفت بچه هاشون منم میخوام ببرم سال بعد و اگه بشه خونه نزدیک اونجا بخریم کلاسهای ورزشی هم خیلی خوبه واسه این بچه ها راستش یه جا فقط پیدا کردم شهرمون اونم دور بود امیدوارم اونجا باشه بهزیستی تو مشهد کلا 4 تا مرکز اوتیسم داره متاسفانه تو گوگل مراکز خصوصی نمیاد واسم

راستش اگه خدا بخواد تا سال اینده خونه میخریم و اون منطقه یک خونه بازی خصوصی هست مخصوص بچه های اوتیسم ...

امیدوارم که هم توی ورزش هم توی زندگیش موفق باشه و الگوی جامعه

برای بچه سوم چندساله بودین؟تو فامیلای ما سه تا بچه اوتیسم هستکه مادر همشون بعد از 35 سالگی به دنیا آ ...

البته من یکی از خواهرام تو 40 سالگی مادرم به دنیا اومده یا یه عالمه خاله و دایی و عمو و عمو دارم که اونا هم بعضی هاشون تو دوره 40 سالگی مادربزرگ ام به دنیا اومدن دلیل محکمی نیست