2777
2789

من دخترم مشکل داره ...با هزار زور و زحمت بالاخره حرف زد..چند روز پیش بردمش دکتر...دکتر نا امیدم کرد که هرگز جثه خوبی نخواهد داشت..میدونم قراره چه بلاهایی به سرش خواهد اومد ...تو همین نی نی سایت چقدر قد کوتاه ها رو مسخره میکنند که میگن فقط زن قد بلند ارزش داره و فلان...میدونم چقدر قراره سرکوفت بشنوم و فامیل ها مسخره ام کنند

آلان احساساتم خیلی متناقضه...هم عاشقشم هم ازش بیزارم...هم تحمل بودنش رو ندارم هم فکر اینکه بمیره دیونه ام میکنه...هم براش خون گریه میکنم و هم یک لحظه دیگه تحمل مامان گفتنش رو ندارم همش فکرهای بد و عجیب میاد تو ذهنم که ببرمش پرورشگاه یا گم و گورش کنم یا حتی یه کار وحشتناک دیگه باهاش بکنم...دلم میخواد بمیرم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساساتت قابل درکه واقعا سخته مشخصه که خیلی دوسش داری و این فکرها تاثیری توی رفتار باهاش نداره امیدوارم بتونی زودتر با این قضیه کنار بیای

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بخدا قسم دارم های های گریه میکنم...طفلک بچم میگه چرا گریه میکنی؟قلبت شکسته؟ بابا دعوات کرده؟هم قلبم براش ذوب میشه هم میخوام تا نمیخوره بزنمش

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

عزیزم این که حرف زدن منم زیاد تلاش کردیم الان خدا روشکر زبونش به حرف اومد قدس ببرش کلاس بستکبال حرکت های کششی شنا خیلی خوبه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم