2777
2789

مامانم 38سالشه مشکل عصاب داره قرص عصاب مصرف میکنه سه ساله اعتیاد به شیره داره الان تو خونه میخاد ترک کنه چیکار کنه اثرش زود از بین بره و قرص ویتامین بخوره که به دندان و دوستش اسیبی نرسه فقط شما میتونید کمک کنید تنهام نمیدونم چیکار کنم بقیه خواهر برادرامم کوچیکن😔😔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه به یکباره نمیتونه ترک کنه، باید مقدار مصرف رو به مرور کم کنه تا بتونه بذاره کنار

از دیروزه مصرف نکرده ولی میترسم اتفاقی براش پیش نیاد خدایی نکرده

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
از دیروزه مصرف نکرده ولی میترسم اتفاقی براش پیش نیاد خدایی نکرده

مگه اینکه دیگه خیلی اعتماد بنفس و روحیه بالایی داشته باشه وگرنه نمیشه اصلا. من کلاس های انجمن معتادان رو میرم همه رفتن کمپ تو خونه نمیشه چون یه ده روزی خیلی اذیت میشن

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

مگه اینکه دیگه خیلی اعتماد بنفس و روحیه بالایی داشته باشه وگرنه نمیشه اصلا. من کلاس های انجمن معتادا ...

اذیتی مشکلی نداره ای روزاشم میگذره ان شاءالله ولی میترسم اتفاقی براش پیش نیاد تو نمیدونی چه قرص و دارویی بخوره ؟یا چ قرصهای ویتامینی چیزی ؟

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
اذیتی مشکلی نداره ای روزاشم میگذره ان شاءالله ولی میترسم اتفاقی براش پیش نیاد تو نمیدونی چه قرص و دا ...

شما اگه بتونید کلاس های انجمن که مخصوصا خانم ها هستش رو پیدا کنید و مادرتون بره خیلی خوبه واسش. همه چی برمیگرده به اراده خودش. پدر من بالای ده بار ترک کرد ولی نتونست و مجدد کشید

اذیتی مشکلی نداره ای روزاشم میگذره ان شاءالله ولی میترسم اتفاقی براش پیش نیاد تو نمیدونی چه قرص و دا ...

تنهاش نذارید کنارش باشید و بهش برسید.