2777
2789
عنوان

دلیل این رفتارش

120 بازدید | 12 پست

شما برداشتتون چیه

چند سالی ازش بیخبر بودم مثلا دوسال

یه دوستی قدیمی و صمیمی 7.8ساله داشتیم

چند روزه زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده

قبلا هم چند ماه پیش زنگ و پیام دادم جواب نداد

این سری با خط دیگه ک نداشت امتحان کردم ، بازم جواب نمیده

جفتمون دختریم

ولی مجازی هاش به اسم خوشه هنوز و معلومه آنلاین هست چون نزده یک ماه پیش یا خیلی وقت پیش

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میخواد باهات قطع رابطه کنه یا مشکلی برایش پیش اومده

بله ممکنه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
دوست نداره باهات ارتباط بگیرهچه خوش سانسه دوستتحالا من دلم میخواد دوستم پیام بده دوباره باهم اوکی شی ...

چرا خوش شانس؟

احتمالا دنبال دوری از بقیه هست بذار یه مدت تنها باشه تا بعد خودش بیاد سمتت

تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

احتمالا دنبال دوری از بقیه هست بذار یه مدت تنها باشه تا بعد خودش بیاد سمتت

آخه یه سری دیگ هم پیام و زنگ زدم جواب نداد

تا الان ک دوباره خودم رفتم سمتش

خب خوشش نمیاد بهش نچسب

خب دوستمه. کمش نمیاد ک یه جواب بده یا حداقل بگه نمیخواد ارتباط بگیره

آخه یه سری دیگ هم پیام و زنگ زدم جواب نداد تا الان ک دوباره خودم رفتم سمتش

فعلا کاریش نداشته باش تا خودش باهات تماس بگیره

تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

آخه یه سری دیگ هم پیام و زنگ زدم جواب نداد تا الان ک دوباره خودم رفتم سمتش

آدمها هر روز رفتارشون و طرز فکرشون تغییر میکنه ..خب اونم آدم دوسال پیش دیگه نیست

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو