2777
2789
عنوان

دوست قدیمیم

178 بازدید | 23 پست

چند سالی ازش بیخبر بودم مثلا دوسال

یه دوستی قدیمی و صمیمی 7.8ساله داشتیم

چند روزه زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده

برداشت شما چیه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دلش نمیخواد باهات ارتباط داشته باشه

خیلی زنگ زدم. پیام دادم جواب نداده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
دوست نداره باهات ارتباط داشته باشه

چرا اخه

من بودم پیام میدادم مردی؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

یعنی بعد ۲ سال داری پیام میدی شاید خطش و عوض کرده

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

خیلی زنگ زدم. پیام دادم جواب نداده

لابد نمیشناسه

معرفی کردی؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

من بودم پیام میدادم مردی؟

زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده، بعد دوسال خواستم حالشو بپرسم چند ماه پیش هم با خط خودم زنگ و پیام زدم بازم جواب نداد، این خطمو نداشت ولی اینم جواب نداد

لابد نمیشناسهمعرفی کردی؟

داخل پروفایلام تو مجازی اسمم هست اسممو زدم اسمم خاصه میفهمه منم

دوستیها موقتی، آدمها میان و میرن

منم با یه نفر دوست بودم چندین بار از رفتارهاش ناراحت شدم اما سکوت کردم که از دستش ندم 🥲 🥲 🥲

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 🥲 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲

یعنی بعد ۲ سال داری پیام میدی شاید خطش و عوض کرده

نه. واتساپ روبیکا همه اش به نام خودشه یکی از پیامامو سین زده جواب نداده

زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده، بعد دوسال خواستم حالشو بپرسم چند ماه پیش هم با خط خودم زنگ و پیام زد ...

چک کن ببین جاهای دیگه آنلاینه