2777
2789
عنوان

خواستگارم نمیتونه بیشتر از دو سه ساعت ازم بی خبر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 51 پست

منم یه خاستگار داشتم دائم پیگیر بود

یادمه تازه خالم فوت شده بدد زنگ میزد میگفت کجایی ناهار چی خوردی چی پوشیدی

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیلمشه اینجور مردا معمولا بعد یک مدت هم سرد میشن بعدش تو باید بیفتی دنبالش وگرنه این همه توجه غیرضروری واقعا عجیبه و باید تو دامش نیفتی یا اینکه خیلی بیکاره که همچین مردی باز به درد نمیخوره 🤣

منم اوایل خوشم میومد الان بعد دو سه ماه خسته شدم حس میکنم بهم فضا نمیده

خوبه که ساده لوح نیستی اسی

معلومه عقده کمبود محبت هم نداری

معمولا دخترهایی که کمبود محبت دارن شیفته این اخلاق میشن و خیال میکنن این نهایت عشق و توجهه

درحالی که اصلا رفتار سالمی نیست

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

هر ثانیه پیام بده

الان دارم آب میخورم

الان رفتم بشاشم

الان رفتم چایی دم کنم

الان چشممو خاروندم

الان دستم تو دماغمه

الان پام رو دسته مبله

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

من ساعت ۴ اومدم خونه دیگه گفتم میرم بخوابم استراحت کنم الان اومدم سراغ گوشی ۷ تا پیام داده که کجایی ...

همینو بهش بگو. بگو نگران چی میشی؟ هی ازش سوال بپرس تا بتونی دلیل کارشو بفهمی از مشاور هم حتما راهنمایی بگیر

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا