2777
2789

تو تاپیکای قبل کل ماجرا هست خلاصه میگم من امسال سال جدیدم بود وارد دانشگاه شدم با یه دختری دوست شدم اول خودشو درسی نشون داد اسمشو می زاریم لاله مثلا) گفتم حتما اوکیه خلاصه این دایره دوستی توسط این لاله بزرگتر شد یعنی دخترای دیگه هم امدن با من دوست شدن و حدودا ی اکیپ ۸نفره البته فقط دختر بودیم

کم کم رفتارهای پیک می نشون می داد این لاله خانم های اطرافش رو تحقیر می کرد یا پشتشون حرف می زد..........تاپیکای قبل بخونید می فهمید من با همه بچه های اکیپ اوکی بودم کم کم لاله با شوخی هاش توهین می کرد به من و هر کاری می کردم از الگوی درسی تا لباس و اینا تقلید می کرد یا مثلا می دونست من فن فلان خواننده ام می گفت ایش چقدر بدم میاد از فلان خواننده یا مثلا دوستم باباش ماشینش رو فروخته از قصد جلوی ما می گفت دوست پسرش میخواد همون مدل ماشبن رو براش بخره......من چیزی نمی گفتم ۲ماه به این حالت گذشت من فقط توی گروه چت اکیپ گفتم خاله زنک بازی نکنید با لاله و اون دوستای دیگه گفتم پشت کسی غیبت نکنید زشته و این حرفا این با من بحث کردن منم مسالمت امیز گروه رو ترک کردم

الان بقیه بچه های اکیپ که انقدر با من صمیمی بودن حتی بهم سلام نمیدن و چت هایی که باهاشون تو تلگرام کرده بودم ۲طرفه پاک کردن یا مثلا من از جلوشون رد میمش الکی میخندن یا میگن من باهاشون مشکل دارم😐

به نظرتون چیکار کنم؟و اینکه دلیل این رفتارها چیه؟

و دلیل این خنده ها چیه ؟من نمی فهمم

بخاطر اشتباه تایپی عذر میخوام تند تایپ کردم حالم اوکی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوهفتس ناراحتم به خاطر رفتار همکلاسیم(دوستم)و کلا دیگه از دانشگاه زده شدم ولی کلی هنوز دارم که باید بگذرونم برام دعاکن خیلی اذیتم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
من دوهفتس ناراحتم به خاطر رفتار همکلاسیم(دوستم)و کلا دیگه از دانشگاه زده شدم ولی کلی هنوز دارم که با ...

فداتشم عشقم منم همینطور واقعا دانشگاه پر از افراد سمی شده ای کاش به جای ازمون کنکور بیان سلامت روان بگیرن از افراد

فداتشم عشقم منم همینطور واقعا دانشگاه پر از افراد سمی شده ای کاش به جای ازمون کنکور بیان سلامت روان ...

البته من مشکلم خودم هم هستم زیادی حساسم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)