تو تاپیکای قبل کل ماجرا هست خلاصه میگم من امسال سال جدیدم بود وارد دانشگاه شدم با یه دختری دوست شدم اول خودشو درسی نشون داد اسمشو می زاریم لاله مثلا) گفتم حتما اوکیه خلاصه این دایره دوستی توسط این لاله بزرگتر شد یعنی دخترای دیگه هم امدن با من دوست شدن و حدودا ی اکیپ ۸نفره البته فقط دختر بودیم
کم کم رفتارهای پیک می نشون می داد این لاله خانم های اطرافش رو تحقیر می کرد یا پشتشون حرف می زد..........تاپیکای قبل بخونید می فهمید من با همه بچه های اکیپ اوکی بودم کم کم لاله با شوخی هاش توهین می کرد به من و هر کاری می کردم از الگوی درسی تا لباس و اینا تقلید می کرد یا مثلا می دونست من فن فلان خواننده ام می گفت ایش چقدر بدم میاد از فلان خواننده یا مثلا دوستم باباش ماشینش رو فروخته از قصد جلوی ما می گفت دوست پسرش میخواد همون مدل ماشبن رو براش بخره......من چیزی نمی گفتم ۲ماه به این حالت گذشت من فقط توی گروه چت اکیپ گفتم خاله زنک بازی نکنید با لاله و اون دوستای دیگه گفتم پشت کسی غیبت نکنید زشته و این حرفا این با من بحث کردن منم مسالمت امیز گروه رو ترک کردم
الان بقیه بچه های اکیپ که انقدر با من صمیمی بودن حتی بهم سلام نمیدن و چت هایی که باهاشون تو تلگرام کرده بودم ۲طرفه پاک کردن یا مثلا من از جلوشون رد میمش الکی میخندن یا میگن من باهاشون مشکل دارم😐
به نظرتون چیکار کنم؟و اینکه دلیل این رفتارها چیه؟
و دلیل این خنده ها چیه ؟من نمی فهمم
بخاطر اشتباه تایپی عذر میخوام تند تایپ کردم حالم اوکی نیست