2777
2789

بعد اینکه زایمان کردی

اگه طبیعی بود زایمانت یه شال محکم ببندین به شکمتون که تا جای ممکن شکمتون جمع بشه و بزرگ نمونه

همیشه لباس زیر استفاده کنید و سینه رو از بالای لباس زیر بیارید بیرون و شیر بدید به بچه این کار تا حدودی جلو آویزون شدن رو میگیره و یا از لباس زیر های مخصوص شیردهی استفاده کنید که مرتب و بهتر هستش

بعد اینکه زایمان کردید تا یکی دو ماه شاید از شدت بی خوابی و خستگی و کارهای خونه و گریه و زاری بچه نتونید به خودتون برسید ولی

به هر قیمتی شده موهاتون همیشه شونه کنید و مرتب و اگه وز هستش اسپره یا کرم مو یا اتو مو حداقل به جلو سر استفاده کنید

ابروهاتون مرتب و صورت اصلاح کرده باشید

آرایش ملیح در حد ریمل و رژ که صورت از بی روح بودن در بیاد

وقتی شوهرتون خونه نیس هر چقدر خواستید به زمین و زمان بد و بیراه بگید و غر بزنید و ... ولی وقتی همسرتون میاد لبخند رو لبتون باشه و بچه رو بغل کنید بگید فسقلی پاشو به بابا بگو چقدر امروز منو اذیت و خسته کردی ...

لیاس کهنه یا رنگ و رو رفته یا جنس آشغال نپوشید

نگید ول کن بابا کی هست مگه شوهرم غریبه نیست که

نگید حالا فعلا پول لازمم بذار یه مدت اینو بپوشم بعد فلان لباس راحتی رو میخرم

واسه مرد جماعت دل نسوزونید

ولخرج نباشید و تو این گرونی درک کنید

اما زیاد دل نسوزونید که یه روز باید دنبال کسی باشبد که به شما دل بسوزونه

خانما مرد های این زمونه ، نه همشون اکثریت وقتی میبینن زن بساز و کم توقع دارن زن کم خرج و قانع دارن رو دل میکنن و سرشون گیج میره میرن دنبال زنی که ترگل ورگل باشه

اگه بعد زایمان اضافه وزن یا پوست و گوشتتون شل شده خیلی سرسخت باشگاه برید یک روز در میون دو ساعت واسه اندامتون وقت بذارید

من بعضی از این مواردی که گفتم رو در زمان بعد از زایمانم اهمیت ندادم

بچه هام شیر به شیر شدن

بچه اولم دقیق یک سالش بود که من خداخواسته باردار شدم

دیگه با خودم گفتم من که بالاخره میخوام بچه دوتا بیارم

بذار اینم بیاد و بعد آیو دی میزارم و سفت و سخت جلوگیری میکنم

بچه دومم که به دنیا اومد

خودمو کلا فراموش کردم

فکرم و کارم شده بود پوشک عوض کردن بچه اولم بعد بچه دومم شیرخشک دادن به بچه اولم بعد شیر دادن به بچه دومم غذا درست کردن واسه شوهرم بعد شستن لباس و ظرف و جمع و جور کردن خونه

به والله قسم خیلی وقتا پیش میومد میدیدم ساعت چهار بعد از ظهر هستش اما من حتی صبحونه هم نخوردم چه برسه ناهار

این دوران بجای اینکه شوهرم درکم کنه و همراهیم کنه وقتی بچه دومم یک سالش بود کم کم شوهرم حس میکردم خود شبفته شده خیلی خودشو دست بالا میگرفت

بچه دومم دقیق دو سالش شد فهمیدم شوهرم هشت ماهه داره بهم خیانت میکنه با یه زن متاهل ...

الان یک سال از روزی که خیانتش رو فهمیدم میگذره

اما حال دل من خوب نشده

گلهی وقتا قلبم درد میکنه

عصبی شدم

د

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیکت خیلییی قشنگ بود کاش میشد بیشتر برای خودمون وقت بزاریم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عزیز دلم

امیدوارم خدا حال دلتو خوب کنه خیلی ناراحت شدم

چقدر قشنگ نوشتی

حقیقتا واقعا

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من هر روز آرایش میکنم و عطر مورد علاقمو میزنم با به برنامه ریزی دقیق کارهای روزمره مو انجام میدم به درس و مشق پسرم میرسم و با دخترم بازی میکنم خدایا شکرت

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

عزیز دلم با خوندن تاپیکت یاد روزای سخت خودم افتادم جیگرم برای خودمون سوخت😢

منم بچه هام شیر به شیر شدن دقیقا پسر اولم که ۱۸ ماهه بود پسر دومم به دنیا اومد تو شهر غریب بودم و کمک نداشتم روزگارم دقیقا مثل شما میگذشت با اینکه قبل از بچه خیلی خیلی به خودم میرسیدم ولی با دوتا شدنشون حتی وقت نمیکردم موهامو شونه کنم وقتی پسر کوچیکم حدود یک سالش بود تو گوشیش دیدم با دوست خودم که اونم متاهل و دوتا بچه داره رابطه داره به معنای واقعی قلبم شکست💔💔

هیچ وقت نمیبخشمش و فراموش نمیکنم چطور جیگرم سوخت😢

عزیز دلم با خوندن تاپیکت یاد روزای سخت خودم افتادم جیگرم برای خودمون سوخت😢منم بچه هام شیر به شیر شد ...

لعنت به شوهرت و اون دوست ملعونت

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍