2777
2789

یه دونه خرما میخوای برداری باید بشماری ببینی چند تا کالری داره 😑 یه دونه خلال سیب زمینی میخوای بخوری هزار تا استرس میاد تو سرت

واقعا کالری شمالی جواب میدهها نمیگم جواب نمیده

خیلی هم عالیه

ولی خوب آدم دیوانه میشه دیگه

کلاً از خوردن هیچی لذت نمیبری

هیچ وقتم کامل سیر نمیشی

شما روش دیگهای سراغ دارین که لاغری اصولی و بدون برگشت پشتش باشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هر وقت بخوام کم کنم غذامو کم میکنم سریع لاغر میشم

با چایم سه تا حبه قند میخوردم یکی میخورم

یه بشقاب پر واسه نهار میخوردم نصفش میکنم

کلا در خوردن احتیاط میکنم سریع کم میکنم

حوصله کالری شماری ندارم

و من که همین الان دارم سوهان میلونبونم و کلا زدم زیر کاسه کوزه هرچی رژیمه و دارم هی میرم بالاتر.

حالا اینکه حاملم هم بی تاثیر نیست😂

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بعد از یه مدت کالری همه چیز دستت میاد ایم از مورد اولمورد دوم نیاز نیست دقیق بشماری و میکرو شماری کن ...

آخه من که دارم زحمت میکشم و گرسنگی میکشم میترسم بیشتر و کمتر بشه نتیجه نگیرم همین پاندا بمونم😂

و من که همین الان دارم سوهان میلونبونم و کلا زدم زیر کاسه کوزه هرچی رژیمه و دارم هی میرم بالاتر.حالا ...

هرچقدرم رعایت کنی حاملگی آدمو چاق میکنه

بعدش رژیم بگیر

لاغر نمیکنه خیلی مگر اینکه کلا شیرینی جات و اینارو بذاری کنار

اره فستینگ ب همراه حذف قند و کم خوردن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️