2777
2789

آزمایش داده بودم امروز جوابش اومد

یه تیتر آنتی بادی هپاتیت داشتم که چند سال پیش هم داده بودم ولی این بار بالاتر از چند سال پیش در اومده با در صورتی که باید کمتر میشده اما بالاتر هم رفته

زنگ زدم بهشون گفتم اونام گفتن بیاید دوباره ازت آزمایش بگیریم،پرسیدم علتش چیه گفت فردا بیاید با دکترمون حرف بزنید

اگر اینو اشتباه در آورده باشن پس باقی موارد آزمایشم هم ممکن اشتباه در آورده باشن

الان چی کار کنم؟چی کتر کنم دوباره ازم همه آزمایش ها رو بگیرن

اصلا اعتماد ندارم دیگه بهشون نکنه دوباره همینو بهم تحویل بدن و اصلا تست جدید رو بررسی نکنن اصلا از کجا مطمئن باشم تو آزمایش جدید بر نمی دارن همون عدد قبلی رو بزنن

به هیچی دیگه نمیشه اعتماد کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر آزپایش جدیدم جوابش متفاوت در بیاد باید بفیه اش رو هم دوباره تکرار کنن

نمیدونم بستگی به آزمایشش داره اگه روش یکسانی داشتن بله

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

اصلا جدا هز بحث روش من دیگه به اینا اعتماد ندترماعتماد ندترم که اونای دیگه رو هم درست در آورده باشن ...

اره اینم هست

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)