2777
2789

یکی مث مادر من بعد ۳۰ سال زندگیش از هم پاشید ۳۰ سال رنج کشید و اخلاق های مردی رو تحمل کرد ک بارها خانوادش گفتن فقط شمایین میتونین باهاش زندگی کنین

زنی که مردیو رو از صفر مطلق به جاییگاهی رسونده که چندین خونه و ماشین و خونه باغ و....داره

سازش کرد و تحمل که شاید درست بشه شاید از فقیری بیرون بیاد بلکه اخلاقش درست بشه بلکه خساستش تموم بشه بلکه ادم شه ولی نشد و مجبور شد با ی پسر ۳۰ ساله و دختر ۲۲ ساله بیاد بره تو خونه یکی از برادرهاش زندگی کنه

اون دختر ۲۲ ساله ۴ سال کنکور داد اون مادر براش طلا فروخت نه اشتبا نکنین اون طلاهارو پدرم براش نخریده بود مامان بزرگم زمین فروخت یکم پول داد طلا خرید همه شو دونه دونه برام فروخت تا من امسال قبول شدم به ارزوم نرسیدم ولی خب بالخره ی رشته پیراپزشکی انتخاب کردم چون خسته بودم از اون خونه به ظاهر خوشبخت و از درون ویران

تاپیکی که اون خانم میگه شوهرم هیچ مشکلی نداره ولی میخوام جدا شم رو خوندم و از ته دل حسرت کشیدم که مادر من ۳۰سال زجر کشید ک پدرم درست بشه ولی نشد و مجبور شد همه اون ثروتو نادیده بگیره و بیاد تو زیر زمین خونه برادرش...

ما تو طبقه ۶م بودیم همیشه از اون بالا مردمو نگا میکردم الان جاییکه هستیم پنجره م نداریم ...کاش ما ی عیبی داشتیم و این بلا سرمون میومد ولی مامانم فرشتس

داداشم اونقد خوبه که بخدا قسم جلو خودم اومدن بهش پیشنهاد ازدواج دادن ک تو چقد پسر خوبی هستی بیا فلان دخترمونو بگیر

خلاصه....زندگی ما بعد ۳۰سال از هم پاشید بخاطر ندونم کاری ی مرد ک قبول نکرد اخلاقشو درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها مشکل پدرت خساست بود؟ همه چی درست میشه مطمین باش چه خوب که رشته ای قبول شدی

خساست فقط یکی از مشکلاتش بود

به منو مادرم ماهی ۲ تومن میداد دوتا زن گنده همه خرجو مخارج فقط ۲ تومن

فدات شم ممنون

خساست فقط یکی از مشکلاتش بودبه منو مادرم ماهی ۲ تومن میداد دوتا زن گنده همه خرجو مخارج فقط ۲ تومنفدا ...

مادرت هم بلد نشد چطور از بابات پول بگیره

الان بابات تنهایی چیکار میکنه ؟ از پس نهار شام بر میاد؟

مامانت به فکر طلاقه یا قهر اومده؟

♡
مادرت هم بلد نشد چطور از بابات پول بگیره الان بابات تنهایی چیکار میکنه ؟ از پس نهار شام بر میاد؟ مام ...

اصن پول نمیداد با هیچ روشی

بابام تنهاس

حتما برمیاد ک تو ی ماه گذشته دوبار درخواست طلاق داده بی شرف

عزیزم مشخصه شما ادم مسئولیت پذیر و منطقی ای هستی میدونم در اینده فرد موفقی میشی تو فقط بچسب به درس و دانشگاه ت انشاالله همه چی کم کم درست میشه

اما شما ام با یه وکیل خوب مشورت کنید بلکه چیزی که حقتون هست رو بتونید بگیرید

عزیزم مشخصه شما ادم مسئولیت پذیر و منطقی ای هستی میدونم در اینده فرد موفقی میشی تو فقط بچسب به درس و ...

قربون شما

تنها کاری ک از دستم برمیاد درس خوندن و موفق شدت و خار تو چشم پدرم شدنه

وکیل گفت فقط مهریه رو میتونه بگیره همین

مهریشم چیزی نیس کمتر از ی میلیارد

یه بنده خدایی چهل سال زنش زجر داد خیانت کرد کتک زد به خاطر بچه هاش موند آخرش شوهرش رفت یه شهر دیگه ا ...

لعنت ب همچین مردایی مث اون و پدر من

اینا مرد نیستن نامردن