2777
2789

تو چه موادی بخوابونم چند ساعت بمونه تو مواد؟

و آیا تو آرد بخوابونم یا نه؟ آرد ساده یا سوخاری یا چی؟ یه جاهایی گفته بودن تو تخم مرغ بغلطون

من چون اولین بارمه بلد نیستم گفتم از باتجربه ها کمک بگیرم لطفا قدم به قدم توضیح بدین لنگ نمونم فردا

ما ماهي رو با اين مواد مزه دار ميكنيم

نمك

فلفل

زردچوبه

دارچين

ادويه مخصوص ماهي

همه اينا رو قاطي ميكنيم و ماهي رو روش ميزنيم. بعدم تو روغن داغ سرخ ميكنيم.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

شب قبل بزار توی پیاز و سیر دلمه و یه کمی ابلیمو سس مایونز هم عالیه

فردا اول بزارشون روی دستمال روغن گیرا هستن تا قشنگ خشک بشن.بعد بزار تو ارد سوخاری بغلطون بعد تو روغن سرخ کن

به روغن یه کم ذرچوبه بزن

با ارد سوخاری هم بزن نمک و ذرچوبه

کاربری قبلیم پرید🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش شنیدم خود جنوبیا خیلی مزه دار و سرخ غلیظ نمیکنن. ماهی و آبدار طبخ میکنن. اما ما خیلی نپسندیدم اون طوری. ما نمک و ادویه میزنیم. بعد پودر سوخاری میزنیم، بعد زرده ی تخم مرغ و زعفران دم کرده روش میزنیم و آرد و سرخ میکنیم.

من ماهی رو مزه دار نمی کنم

ولی قلق سرخ کردنش اینه

ماهی تابه حتما نچسب باشه

داغ داغ بشه و روغن ریختی هم داغ داغ باشه

شعله نباید کم باشه ۵ دقیقه ی اول بعدش متوسط رو به پایین خیلی پایین ماهی خمیر میشه ۱۰ دقیقه ی اول تکونش نده که ریز مشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

جنوبیا هر قومیتی یه دستور پخت داره ما ماهی رو تو نمک زردچوبه پودر پاپریکا پودر سیر فلفل سیاه با ارد ارد سوخاری یاسفید فرقی نداره ولی نه سفید بی نمکا میذاریم.یعنی همه اینارو مخلوط میکنیم بعد ماهی روتوش میذاریم بعدم سرخ میکنیم

ما ماهي رو با اين مواد مزه دار ميكنيمنمكفلفلزردچوبهدارچينادويه مخصوص ماهيهمه اينا رو قاطي ميكنيم و م ...

ادویه ماهی چجوریه؟

ما نداریم

تو خونه فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و این چیزارو داریم

ادویه ماهی چجوریه؟ما نداریم تو خونه فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و این چیزارو داریم

اسمش راستش نميدونم عزيزم چيه.

يه قوطيه سبز رنگه. خارجيه. از دبي مياريم.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ما جنوبی ها پاک میکنیم ماهی رو بعد نمک میزنیم به اندازه دوسه ساعتی میمونه بعدش با دستمال خشک میکنیم و تو مخلوط ارد و زردچوبه و کمی فلفل سیاه و قرمز میغلطونیم ارد اضافیش رو میگیریم و در روغن داغ سرخ میکنیم. با گوجه سرخ شده هم خوشمزه میشه

زردچوپه و ادویه ماهی و نمک فلفل بزن بهش دو سه ساعت بذاردبمونه بعد سرخ کن تو روغن داغ

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍