2777
2789
عنوان

عاشق شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 125 پست
حالا ظاهر دختره رو توصیف میکنی؟

والا دو تا گوش داشت

دو تا چشم داشت

یه دماغم داشت

کلا مثل بقیه بود

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

نه یکم شخصی بوداشکال نداره مهم نیست

معذرت میخام

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو اون دوساعت میتونستی کارو تموم کنی به جای تعارف زدن

من هر کسی رو میبینم عاشق میشم

عب نداره این نشد بعدی😂😂

یعنی اونم عاشق من شده؟ الان به من فکر میکنه؟

میدونم دوست داری بگم اره بهت فکر میکنه

ولی گمون نکنم بنظر من دخترا با شناخت دلشونو میبازن

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

والا دو تا گوش داشت دو تا چشم داشت یه دماغم داشت کلا مثل بقیه بود

سبحان الله یه سردوگوشی بوده

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

نه میدونم😂😂منظورم از لحاظ استایلهیا نه اینقدر محوش شده بودی یادت رفته؟😂

اون لحظه که گفتم خانوم ها مقدم ترن

اونم خندید داشتم سکته میکردم

نزدیک بود غش کنم اصلا توجه نکردم

فقط یادمه دختر بود😂😂

من هر کسی رو میبینم عاشق میشم عب نداره این نشد بعدی😂😂

حبیب مناطق محروم😅