2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم شوهرم چقد پول بهم میده خانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 104 پست
اصلا نمیشه چرا این حرف میزنی؟؟؟واقعا میپرسم ؟؟؟ببین دندون دویست میلیون هزینه شخو طلا درست مثلاً به د ...

چرا نمیشه خودم این کار رو کردم . الان طلا هر ماه داره میره بالا تر شما 3 تومن هم بدی سکه پارسیان هر ماه یکم هم بیاد روش سود میکنی .

یا یک وام بردار من خودم وام برداشتم ماهی 2و خورده ای میدم همونه بده طلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم که سالی چهل میلیون نهااایت پس اندازولی دندون دویست میلیون الان پورشهیعنی من اگه چهار سال پس از ...

میدونم گلم هممون تو همین مملکت داریم زندگی میکنیم ولی سعی کن حداقل بخاطرنداشته هات خودتو عذاب ندی ....چاره ای نیست دیگه مثلا هر دوماه یه بار یکیش رو میتونی درست کنی ...اگه هم بیمه هستید تو مراکز تامین اجتماعی و یا جهاد دانشگاهی با قیمت پایینتر درست میکنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میدونم گلم هممون تو همین مملکت داریم زندگی میکنیم ولی سعی کن حداقل بخاطرنداشته هات خودتو عذاب ندی .. ...

ببین من فرم دندونام بده و خیلی زردن،فک کنم فقط باید لمینت کرد که با پول من چهار ماه که هییییچی خرج نکنم میشه یکی شو درست کرد

وام خانگی بگیر مثلا در حد همون ۴۰ تومن که گفتی

بزارش تو بانک مثل بانک ملی

دو ماه بمونه فکرکنم بتونی ۸۰ تومن وام بگیری

این ۴۰ با اون ۸۰ میشه ۱۲۰

با این ۱۲۰ طلا بگیر تا قسط این دوتا وام تموم بشه

تموم که شد اقساط یه کم سبک تر شدی با فروش همون طلا هم میتونی دندونت درست کنی

من ۱۰ میلیون داشتم میخواستم ابرو بکارم پولم نمیرسید

چند ماه پیش یه سکه ۱.۵ گرمی خریدم.الان این سکه ۱۸ تا ۱۹ میلیونه.یه کم دیگه گرون تر بشه میفروشمش ابرومو درست میکنم.اون ۱۰ میلیون هم وام گرفتم الان ماهی ۱ تومن قسط میدم

تازه تو شوهرت ۴ تومن بهت میده.شوهر من ماهی ۲ تومن میده

کاربری قبلیم پرید🥲

تا رو خدا بگو باهاش چیکار میکنی؟

من از اول زندگیم عادت کردم اول همیشه یه مقدار ثابت باید ته حسابم باشه

مثلاً اول ۱۰ تومن جمع میکنم بعد شروع میکنم خرج کردن

ماهی ۲ـ۳ تومن خرج لباس اینا میشه بقیه ش میمونه یا متغیره

مثلاً دوماه بود خرج آنچنانی نداشتم جمع کرده بودم

ولی این ماه دوتا عروسی دعوت بودم یه مهمونی ۲ تومن موهامو کراتین کردم ۶۰۰ ناخن کاشتم ۵ میلیون لوازم آرایشی خریدم ۱ تومن هم کادو عروسی بردم

نه اصلا هیچی ندارمفقط همین ماهی چهار

ای کاش میتونستی به درامد برسی ....نمیتونی تو خونه ی شغل داشته باشی ....حداقل ترشی، مربا، لواشکی، خیارشور ، دوخت چادر و دستگیره و ملحفه، کلاکارهای راحت ....یا فروش محصولات که حداقل ۴تومن را به ۶تبدیل کنی ....

ی دوست دارم اسکاج و لیف میبافه بازم با همون اوضاعش ی کم بهتر شده

ببین من فرم دندونام بده و خیلی زردن،فک کنم فقط باید لمینت کرد که با پول من چهار ماه که هییییچی خرج ن ...

کامپوزیت کن که ارزونتر باشه و فعلا هم از این فکر تا۱سال بیا بیرون ....با خودت عهد کن ۱سال پولشو جمع کنی و با خرید طلا و وام پولت را دوسه برابر کنی و بعد هم اخرش قسط بندی کنی

من حساب نکردم همسرم چقدر میده هر ماه ولی چیزی نیازم باشه میخره

تازه عروسم و همه چی دارم فقط هزینه دکتر و روتین و اینارو همسرم میده

الان اوضاع اقتصادی خوب نیست یکم باید درک کرد

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

دیگه پول دندونو که نباید با این 4 تومن حساب کنی

یعنی ماهی انقد میده و دیگه هییییچ هزینه ای رو گردن نمیگیره؟ این پول توجیبی ماهانه واسه چیزای کوچیکه اصن دندون و کارای زیبایی بحثش جداست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

به نظرت من که همان ماهی ۴ تومن را هم نمیگیرم چیکار کنم ؟

شوهرتو عوض کن😂🤦🏻♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)