2777
2789

جلسه رسیدگی داشتیم خودش درخواست داده بود منم جلبشو داشتم تا اومد داخل کلی توهین کرد گفت افتادی گدایی بعد منم جلب رو تحویل حراست دادم گرفتنش

تازه اونمیک سکه پیش قسط بود

بعد رفتیم داخل گفت جناب میشع این اینجا نباشه

یکم گذشت بعد مرده گفت باید خانومت رضایت بده منم گفتم من خانوم این نیستم

بعد گفت زیرخواب اینو اونی گفتم خانواده اته

بعد گفت خجالت بکش دیروز تو بغلم بودی(حدودا یک ماه پیش بیرون قرار گذاشتیم به اصرار اون اومد دیدنم)

بعدم برگشت بهمگفت برو گمشو سیکت*یر بیرون😭😑

منم گفتم رضایت نمیدم هروقت سکه رو داد اونموقع

کسی نشنید بتونم ازش شکایت کنم خیلی ناراحتم

کلا یه سکه مهریه داده امروز

بعد استوری گزاشته ک گیرم ک با پول مهریه تونستی یه ماشین بخری دلم برای بابای بی ناموست میسوزه که هربار ماشینو نگاه کنه میگ دخترم چی داد چی گرفت😭😭😭😭😭

وای خدایا باورم نمیشه

اونجا کلی فحش کشم کرد الانم اینطوری

کسی میدونه میشه شکایت کرد یا نه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه بیشرفه

فک کنم بشه

اسکرین شات استوریشو بگیر

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بعد اومدن مهریه کردن ۱۴ سکه

که امثال مثل این اقا زبونش دراز تر بشه

پیام هاش داشته باش ببر دادگاه

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

چرا برات مهمه که چی میگه؟

می خواد با حرفاش کاری کنه ک ببخشی گولشو نخور

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

عزیز تو دعوا و طلاق حلوا خیرات نمیکنن

ممکنه پشت سرت بدترین حرفها هم بزنه

چون داره میسوزه

کار خودتو با اعتماد به نفس پیش ببره

چقدر خوب که ازش حدا شدی بهت تبریک میگم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی