2777
2789

از خودم ناراحتم از خودم بدم میاد که میدونم دارم خودمو بدبخت میکنم ولی باز با یه ادمی موندم که قدرنشناس تر ازش نیست

بهم گفت اخر این ماه مهلت اجاره خونم تموم میشه پول ندارم اگه نتونم جور کنم اواره میشم الان دل خوش کردم به گوشواره های تو

منه احمقم اول میخواستم براش بفروشم ولی بعد که تو سایت مطرح کردم و گفتن اشتباهه متوجه شدم واقعا راست میگن و بهش گفتم نمیتونم بفروشم خانمم احتمال داره متوجه شن

حالا از صبح طوری باهام حرف نمیزنه که انگار وظیفه ی منه بهش پول بدم

هرچند مقصر از اول تا اخر خودمم و اینو قبول دارم خدا میدونه سه ماه حقوقمو جلو جلو از پدرم گرفتم دادم به اون حالا بهش میگم خودم این سه ماهه دکتر نرفتم جا اینکه تشکر کنه میگه گوشیمو میفروشم تا دیگه ازت پول نگیرم توام به دکتر رفتنت برسی

گفت میخوام گوشیمو بفروشم که خونه اجاره کنم منه ساده هم باور کردم حالا از صبح بهش پیام میدم میبینم با عصبانیتی جواب میده که تو مغازه ام میخوام بفروشمش من نمیدونم این گوشی چی شد که از صبح تو مغازست میخواد بفروشه و هنوز نفروخته

خودمم میفهمم داره اذیتم میکنه که دلم بسوزه ولی منه احمق نمیدونم چمه که ولش نمیکنم وقتی داره از عشقی که بهش دارم سو استفاده میکنه اخه اولین نفرم منه ساده بهش گفتم دوسش دارم

من خودم عقل ندارم تروخدا شما نصیحتم کنید شاید یکم سرعقل اومدم و فکرکردم حتی اگه تقصیر منم هست و اون تقصیری نداره بگید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط دوسش دارممثلا به قول خودش قرار بود بیاد خواستگاری پول نداشت اما مثلا قراره بعد از عید بیاده ...

این داره تیغت میزنه

بگو برو وقتی دستت به دهنت زسید بیاد یا بگو کنارتم تا بسازیم ولی من ن تنها

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
هیچی فقط دوسش دارممثلا به قول خودش قرار بود بیاد خواستگاری پول نداشت اما مثلا قراره بعد از عید بیاده ...

یا ابلفظل دختر میخوای دستی دستی خودتو بدبخت کنی این چ بدبخت گدا گشنه ای ک چش به گوشواره تو دارع از راه نرسیده

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤