2777
2789

بعد هشت سال ازدواج و مشکلات تخمک های کم من و یه بار ای وی اف و ده تا دکتر رفتن.الان در کمال تعجب باردار شدم.اما تازه یک ماهه .

نمی دونم اصلا می مونه.قلب اش تشکیل می شه.واقعیه؟؟؟؟

از دیروز که فهمیدم علایمهام بدتر شده.سنگین شدم.پاهام ورمه.پف کردم انگار.شب ها رحم امتیر می کشه.

باید چیکارا کنمماه اول؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه بسلامتی

از امشب شبی یدونه فولیک اسید یک بخور

هیچ ویتامین و ویتامین دی و ...نخوری

تا بری سونو قلب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مبارک باشه تو تاپیک بیبی چکت بودم

اصلا نگران نباش استرس اصلا نداشته باش

الان وقتش بوده مادر بشی و این علائم هم طبیعیه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ای جااان.

الهی به سلامتی به دنیا بیاریش.

کار خاصی نیاز نیست.

برو دکتر برات دارو و ازمایش مینویسه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

استرس و فک کردن علائمت رو بیشتر کرده

ماهای اول علائم بیشتر ولی باید ریلکس کنی

فقط استرس نداشته باش.استراحت کن و به چیزهای خوب فکر کن

مبارکه عزیزم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

حکمتش اینه که الان وقتش بوده چون از قبل زمان تولد و مرگ ادمی رو مینویسن ...

ای جانم ، میدونم هنگ کردی و نمیدونی خوشحالی یا ناراحت ولی میخوام بگم به افکار منفیت دامن نزن ....از این فرصت نهایت استفاده را ببر و شاد باش ...خدا بهت نگاه انداخته 😍 شده ی نی نی🥲🥲🥲🥲🥲

الهی که بحق قران و ۶ماهه امام حسین خود خدا برات حفظش کنه و به موقع و سلامت دنیا بیاد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
استرس و فک کردن علائمت رو بیشتر کردهماهای اول علائم بیشتر ولی باید ریلکس کنیفقط استرس نداشته باش.است ...

اخه اصلا باورم نمی شه.من خودمو نازا کامل می دونستم.وای واقعا با تخمک صفر .ای خدا کاش برام دعا کنید همگی