2777
2789
عنوان

طلاق طلاق

71 بازدید | 12 پست

سلام یه سوال دارم همینجوری در حد سوال

اینکه دختر اگه توی عقد طلاق بگیره طلاها برای خودش میشن یا باید به داماد پس بده؟

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

از نظر قانونی داماد میتونه بگیره ازتمگر تو ماهیتش رو عوض کنیبری بفروشیش یه طلا دیگ بخری

نه بابا من نمیخوام جدا بشم من عاشقشم فقط برام سوال بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به طرفت داره من شوهر سابقم ازم پس گرفت گفت پس ندی طلاقت نمیدم.. البته میتونی پس ندی ولی ممکنه ...

آها پس باید حق طلاق بگیریم بریم تو محضر بنویسیم میترسم بهش بگم قهرکنه😂

بستگی به طرفت داره من شوهر سابقم ازم پس گرفت گفت پس ندی طلاقت نمیدم.. البته میتونی پس ندی ولی ممکنه ...

میدونی من خیلی دوسش دارم ولی مشکوک شدم بهش که خودکشی کرده و این خیلی ناراحتم کرد خداروشکر برگشت ولی قلبش وایساد میگه نه تداخل دارویی بوده و..

از نظر قانونی داماد میتونه بگیره ازتمگر تو ماهیتش رو عوض کنیبری بفروشیش یه طلا دیگ بخری

من مشکوک شدم بهش که خودکشی کرده که ناموفق بوده خیلی بهش میگم اینکارو نکن ولی دست برنمیداره نمیدونم واقعا تقصیرمنخ یا تقصیرکی

آها پس باید حق طلاق بگیریم بریم تو محضر بنویسیم میترسم بهش بگم قهرکنه😂

احتمالا قبول نکنه یا مشکوک بشه بهت... ولی اگه تونستی درعوض مهریه شروط ضمن عقدو بگیری خبلی بهتره

میدونی من خیلی دوسش دارم ولی مشکوک شدم بهش که خودکشی کرده و این خیلی ناراحتم کرد خداروشکر برگشت ولی ...

واسه چی خودکشی کنه آخه؟ دارویی چیزی مصرف میکنه؟ به نظرم موضوع مهمیه با مشاوره درمیون بذار

من مشکوک شدم بهش که خودکشی کرده که ناموفق بوده خیلی بهش میگم اینکارو نکن ولی دست برنمیداره نمیدونم و ...

اگر دوره عقدی

یه اقدام جدی کن بره روانشناس و همینطور اقدام درمانی کنه

احساس میکنم خیلی با شوخی داری از این مسئله رد میشی

بعدها این توی زندگی مشترکت مشکل سازه ها !!!

اتفاقی براش بیوفته داخل خونه

یه طرفش تویی!

خدایی نکرده چیزیش بشه

با توجه به قانون مهریه الان

خونه زیر پاتم ازت خانواده شوهرت میگیرن

چون ارثی به زن نمیرسه به اون صورت

و اصلا از این گذشته !!!

اعصاب برات نمیمونه

فک نکنی اوضاعش همینشکلی میمونه

بدترم میشه

🔴 فکر بچه دار شدنت و مسائل ژنتیکیش هستی؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر دوره عقدییه اقدام جدی کن بره روانشناس و همینطور اقدام درمانی کنهاحساس میکنم خیلی با شوخی داری از ...

زیر نظر مشاور هست باباش توی بچگی خیلی اذیتش میکرده با شلنگ و زنجیر میزدش از بچگی تو زمین کشاورزی کار کرد و الآنم سرپرست خانواده هست ۷سال میشه و

نمیدونم میگه خودش که اگه من کنارش باشم دیگه نگرانی و درد نداره خیلی بهم وابسته هست

اگر دوره عقدییه اقدام جدی کن بره روانشناس و همینطور اقدام درمانی کنهاحساس میکنم خیلی با شوخی داری از ...

میگه اگه ازدواج کنیم تو یه خونه باشیم دیگه اینجوری نمیکنه

واسه چی خودکشی کنه آخه؟ دارویی چیزی مصرف میکنه؟ به نظرم موضوع مهمیه با مشاوره درمیون بذار

فکرمیکنم چون دعوت کردیم من بهش گفتم تو همه کارارو خراب میکنی کلی کار داشتیم از پیش برنیومدی چرا هیچ کاری نمیکنی بزار جدا بشیم و..

بهش گفتم همش درحد حرف که باشه من درست میکنم ولی چیکارکردی تا الان