2777
2789

توی زندگی واقعی شون همه از دخترای ساده و طبیعی خوششون میاد

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفت اون دوره کسی از دخترای ساده خوشش میومد یا همسری انتخاب میکرد که تک پر بود

الان همه دنبال داف و لاشی هستن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
رفت اون دوره کسی از دخترای ساده خوشش میومد یا همسری انتخاب میکرد که تک پر بود الان همه دنبال داف و ل ...

شما کجا زندگی میکنی ؟

کی همچین حرفی زده ؟

الان چندین ساله دنیا داره سمت طبیعی بودن میرن تمام این کسایی هم ک عمل کردن تهش میرن ریموو میکنن و برمیگردن به حالت طبیعی خودشون

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

بعضی از خانمها واقعاً بهخاطر نگاه و سلیقه مردها سمت یهسری کارهای زیبایی میرن که خب اینا کلا قضیهاش ج ...

خوب اعتماد بنفس کافی ندارن و خودشون رو دوست ندارن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
شما کجا زندگی میکنی ؟کی همچین حرفی زده ؟الان چندین ساله دنیا داره سمت طبیعی بودن میرن تمام این کسایی ...

دنیا میره سمت عمل و داف های طبیعی

همین دیروز یه عکس از پیمان معادی با همسرش بود کامنت ها نصف مسخره بود که پیر هست یا صورت طبیعی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دنیا میره سمت عمل و داف های طبیعی همین دیروز یه عکس از پیمان معادی با همسرش بود کامنت ها نصف مسخره ب ...

باشه

برات آرزو میکنم ذهنت پاک بشه عزیزم لیت طرز فکرتو عوض کن نکنی بیچاره میشیا

البته ببخشید

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

باشه برات آرزو میکنم ذهنت پاک بشه عزیزم لیت طرز فکرتو عوض کن نکنی بیچاره میشیاالبته ببخشید

برای خودت آرزو کن واقعیت های جامعه رو ببینی

امضام رو ببینی متوجه طرز فکر من میشی ولی قرار نیست فکر من اکثریت جامعه باشه و روند که جامعه داره میره رو انکار کنم