مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 عنوان باردارا بیان یه سوال دارویی 98 بازدید | 9 پست دکترتون از اول بارداری چه داروهایی بهتون داده؟ نمیدونم من چرا حس می کنم دارو زیاد دادن بهم 😑😑😑اسم داروهایی که الان میخورین چیه؟ برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم 1397/02/09 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**تینا** عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 23014 مولتي ويتامينكلسيمآهن خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 پریناتال، فولیک اسید 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105317 مولتی ویتامین پریناتال.قرص آهن.قرص ایزوپرین..**آسپرین..** گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
hast123i عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 178 اهن مولتی ویتامین ویتامین دی فولیک اسید ایزوپرین دخترم دنیام 😘❤️ دنیاام همسرم ❤️❤️😘😘😘
شَمیم عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2449 من سه ماهه اول و ویتامین دی و یدوفولیک فقطاز اون ب بعدم پرگناکر و کَلسی کر و ویتامین دی و فروفورت (ک اهن و اسید فولیک هست) و میخورم .
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 اوووو پس شما هم تقریبا مثل من پر دارو هستین...به من اولش پریناتال دادن،بعدش فروفورت اضافه شد بعد ویتامین د۳ بعدش اوستئوکینون و مگنیفورت...منم که از دارو خوردن بیزارم!!! این همه دارو آخه 😔همه شو سر وقت میخورین همه؟ برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 كلسيمقرص روغن ماهي ( Aqua marin)اهن بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 كلسيم قرص روغن ماهي ( Aqua marin) اهن ایول اون امگا ۳ پوست و موی بچه رو خیلی خوشگل می کنه... من میخوردم پسرم با یه کله پر از مو دنیا اومد 😂 برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 ایول اون امگا ۳ پوست و موی بچه رو خیلی خوشگل می کنه... من میخوردم پسرم با یه کله پر از مو دنیا اومد ... واقعاااا 😍😍😍خدا از دهنت بشنوه خواهر بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏