2777
2789
عنوان

باردارا بیان یه سوال دارویی

98 بازدید | 9 پست

دکترتون از اول بارداری چه داروهایی بهتون داده؟ نمیدونم من چرا حس می کنم دارو زیاد دادن بهم 😑😑😑

اسم داروهایی که الان میخورین چیه؟

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

پریناتال، فولیک اسید

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو پس شما هم تقریبا مثل من پر دارو هستین...

به من اولش پریناتال دادن،بعدش فروفورت اضافه شد بعد ویتامین د۳ بعدش اوستئوکینون و مگنیفورت...

منم که از دارو خوردن بیزارم!!! این همه دارو آخه 😔

همه شو سر وقت میخورین همه؟

كلسيم قرص روغن ماهي ( Aqua marin) اهن

ایول اون امگا ۳ پوست و موی بچه رو خیلی خوشگل می کنه... من میخوردم پسرم با یه کله پر از مو دنیا اومد 😂

ایول اون امگا ۳ پوست و موی بچه رو خیلی خوشگل می کنه... من میخوردم پسرم با یه کله پر از مو دنیا اومد ...

واقعاااا 😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه خواهر

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏