2777
2789
عنوان

خزترین کار تازه عروس دومادا

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آویزون شدن و مالش همدیگه توی مهمونی خانوادگی که همه زوجا عادی نشستن😐😐😐

این رو مخهههه🤢🤣

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همه ی مهمونا یه گوشه با تراکم ۹۰ در صد بشینن که این دوتا تازه عروس دوماد واسه خودشون خلوت کنند😑💔ای ...

🤣🤣🤣🤦🏻♀️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ما خیلی اسکول بودیم اولاش متاسفانه

از نامزدی هم شروع شد این کارامون

مثلا هرچی یکیمون میخواس بخوره اون یکی هم یه گاز میزد یا ازش میخورد که "خوشمزه بشه"

و واقعا سم بود

مثلا همسرم تو مهمونی خیار پوست کنده بود واسه خودش،میداد من میگف یه گاز بزن خوشمزه شه میخوام بخورم

و این داستان ادامه داشتا

واسه پفک

بستنی

بیسکوییت

خیلی سم بودیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ما خیلی اسکول بودیم اولاش متاسفانهاز نامزدی هم شروع شد این کارامونمثلا هرچی یکیمون میخواس بخوره اون ...

😂😂😂😂😂😂

ما یه مورد داشتیم مثلا سال ۸۹ ۹۰ هرجا میرفت لپ تاپ میبرد عکساشونو نشون بده😂😂😂یه مورد دیگه هم عکس ...

دخترعمه من هنوزم از این کارا میکنه 😂😂

تو همان به دل نشسته‌ی منی،تا ابد🤍🫀 عشقِ‌من♥️🫂️🥹

نه بیو میزارم نه استوری نه تو یه بشقاب نه خزبازی انگار ده ساله زن و شوهریم اما دی ماه میشه ...

جوووونم🥹 این میشه یه عشق واقعی

خوشبخت بمونید الهی

تو همان به دل نشسته‌ی منی،تا ابد🤍🫀 عشقِ‌من♥️🫂️🥹