2777
2789
چرا تنهایی؟هم اتاقیات نیستن؟ما پیش هم پلاس بودیم خوش میگذشتالبنه بعضی وقتام تنها میشدم ولی خب اتفاقی

بچه ها تو خوابگاه هستن ولی خب من ترم اولم اونا ترم۶اینا باهم خوبیم ولی اینکه بازی بیرونی چیزی بریم نه اونا فقط آخر هفته بیرون میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو خوابگاه هستن ولی خب من ترم اولم اونا ترم۶اینا باهم خوبیم ولی اینکه بازی بیرونی چیزی بریم ن ...

ما ترم اولیارو با هم مینداختن

آره سخته با ترم بالاییا ارتباط برقرار کنی چون بچه میبینن تورو

پاشو برو پیش دوستات تواتاقشون که ترم اولین

بنفشه🍃

ما ترم اولیارو با هم مینداختنآره سخته با ترم بالاییا ارتباط برقرار کنی چون بچه میبینن توروپاشو برو پ ...

🥲💔آخه من همچون دوستی هم ندارم یعنی یکی دارم ولی اون فک کنم با بقیه هم اتاقی هاش رفیقه بازم که برم یه حس بد میگیرم تو جمعشون یاهم با دوس پسرش سرگرمه

من دارم میرم که خانواده مو نبینم💔

الان سال کنکورته اینجوری هستی بعدش که بری کلی هم دلت تنگ میشه برا خونه من الان واقعا دلم میخواد مامانم بود میرفتم بغلش گریه میکردم 😭😭💔

🥲💔آخه من همچون دوستی هم ندارم یعنی یکی دارم ولی اون فک کنم با بقیه هم اتاقی هاش رفیقه بازم که برم ...

ارتباط اجتماعیت ضعیغه

پاشو برو پیشش با هم اتاقیاشم دوست شو

کم کم دوست زیاد پیدا میکنی از طریق بقیه

ترم یا سال بعدم سعی کن با هم ترمیای خودت اتاق بگیری

بنفشه🍃

الان سال کنکورته اینجوری هستی بعدش که بری کلی هم دلت تنگ میشه برا خونه من الان واقعا دلم میخواد ماما ...

کل کاذای خونه بامنه از نظافت و پخت وپز تا لباس شستن و ظرف شستن رسما کلفتم برم دیگه نمیام تا اخر عمرم