2777
2789

چیزای ترسناک و بد میومد تو ذهنتون استرس بگیرین ؟ دوس دارم تجربتونو بگین بهم و انرژی مثبت بفرستین دوس دارم صحبت کنم باهاتون😭

حل میشه

از صعف زیاد بدنه

من در ایتا یک گروه دارم

مورد افسردگی بعد زایمان زیاد داشتن

تایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه

لازمه دارو بگیر و درکنار دارو باید غذات خاص باشه و کارای دیگه انجام بدی

حلش گمی زمان بره

منم نابود شدم ۶ ماهه همش نگرانم همش استرس دارم بچم چیزیش نشه پرخاشگری شدم بشدت دل نازک شدم سریع گریم میگیره فقط میگم خدایا بگذرون این دوران و ب صحت و سلامتی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم قرص مصرف کردید شیر نمیدادی

دخترم شیرخشک میخورد

اره قرص خوردم ۶ ماه

اللنم شوهرم میگه باز بچه بیاریم،بار قبلی بارداری خوبی هم نداشتم و بعدش هم افسردگی گرفتم،الان انقدر استرس دارم

منم نابود شدم ۶ ماهه همش نگرانم همش استرس دارم بچم چیزیش نشه پرخاشگری شدم بشدت دل نازک شدم سریع گریم ...

گوشت چرخ شده بخر اندازه گردو بسته بندی کن بذار فريزر هرروز یه دونه اش با روغن زیتون بدون بو سرخ کن بخور تا چهارماه

گوشت چرخ شده بخر اندازه گردو بسته بندی کن بذار فريزر هرروز یه دونه اش با روغن زیتون بدون بو سرخ ک ...

عزیزم ناثیرش برای چیه؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نگم من چقد داغون بودم دوماه بعد تولد شروع شد قبلش کم بود ولی بعد دوماه فقط گریه و افکار منفی بحدی که روزانه وزن کم میکردم دکترا دارو سرترالین تجویز میکردن گفتم نخورم اخرش از فشار اعصاب و استرس زخم معده و اریتمی قلب گرفتم الان یساله میخورم خیلی خوبم

برو دکتر دارو مصرف کن ۶ ماه قط میکنی تا مثل من داغون نشدی مجبور شی همیشه بخوری

همش تلقینه.. افسردگی ممکنه وجود داشته باشه در بعضی افراد که ممکنه چند نفر در یک فامیل داشته باشند... ...

نظر منم همینه دخترم همزمان با ورشکستگی شوهرم بدنیا اومد هر ثانیه یه سکته رد میکردم ولله متوجه افسردگی نشدم انقد غرق مشکلات بودم

همش تلقینه.. افسردگی ممکنه وجود داشته باشه در بعضی افراد که ممکنه چند نفر در یک فامیل داشته باشند... ...

در خانمایی که با بدن ضعیف باردار میشن اتفاق میوفته نه برا همه خانما

بسته به قوت بدن و تغدیه داره