2777
2789
عنوان

پشیمون شدم خونه روبزنه به نامم

192 بازدید | 19 پست

اگه تاپیک تکراریه واستون لطفا نخونید

بابام ازدواج میکنه آخرهفته مراسم عقدشونه

بابام پولداره یه خونه به اسم منوخواهرم زد سهم منو زیر۱۸ بودم گرفت تامنوخواهرم خونه رونفروشیم

الان که داره زن میگیره گفتم سهممو برگردون

پیشنهاد۴ دونگ ازیه خونه دیگ روداد تمام کارای شهرداری ومالیاتو انجام دادم باپول بابام

بعدش گفتم به خواهرم اطلاع بدم اون راضی نبود گف اگه ۴ دونگ یه جا دیگه به اسمت بزنه سهمتم میپره هم تو برای فروش لای منگنه هستی هم من

بابام گفتم گف صبرکن تا ماه بعد صلح عمری به نامت برنم همین ۳دونگتو الان پول ندارم حقوق بم ندادن

بابام گفته تاموقعی که من شوهرنکردم حق فروش ندارم

قول گوشی هم بم داده بود به خاطر خونه که بم برگردونه گف نمیگیرم

زن بابام بیاد ممکنه بابام راضی نشه ماه بعد۳ دونگ اینجا روصلح عمری بزنه به نامم؟البته جلسه خواستگاری بزرگا بودن گف ۳ دونگ ۳دونگ به نام منو خواهرمه هروقت من شوهرکردم ازخونه بلند میشن میرن یه خونه دیگه بابام اونموقع میتونیم بفروشیم

چرا پشیمون شدید

۴ دونگ رو بزنه خب

دیگه ماه بعد و .... چیه

کاراشم کردی که

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشیمون شدید۴ دونگ رو بزنه خبدیگه ماه بعد و .... چیهکاراشم کردی که

خواهرم گف کارت لنگه ۲ دونگ هم مال باباس نمیذاره تاآخر عمرت بفروشی

اون ۴ دونگ ارزشش ازاین ۳ دونگ خونه هم پایبن تره خیلی اون خونه داغون تره

نه صلح عمری میخوای چی کار ؟ تا وقتی در قید حیاته خودش مالکه اون سه دنگه و فقط بعد از فوتش به تو میرس ...

سهمم قبلی رونمیده میگه میفروشین

درصورتی سهم قبلیمو برمیگردونه که صلح عمری بزنه به نامم

خواهرم گف کارت لنگه ۲ دونگ هم مال باباس نمیذاره تاآخر عمرت بفروشیاون ۴ دونگ ارزشش ازاین ۳ دونگ خونه ...

من نگرانم از دستت بره کلا

اونموقع زنش هم هست

الان قبل از عقده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سهمم قبلی رونمیده میگه میفروشیندرصورتی سهم قبلیمو برمیگردونه که صلح عمری بزنه به نامم

صلح عمری مگه هزینه داره اصلا ؟ که میگه نمیتونم و پول ندارم..... دیگه پول شهرداری و .... که نباید بدی هیچی

من نگرانم از دستت بره کلااونموقع زنش هم هستالان قبل از عقده

نمیدونم واقعا

این وسط گیرافتادم

به زنش گفته این خونه کلا واسه دخترامه

خبرنداره که سهم منو بابام پس گرفته

تو مجلس خواستگاری هم گف دخترم شوهرکرد ازاین خونه میریم تابفروشن

من نگرانم از دستت بره کلااونموقع زنش هم هستالان قبل از عقده

اینکه صلح عمری کنه یا بعد فوت به شکل ارث بهشون برسه هیچ فرقی نداره مگر اینکه این وسط زنش واردارش کنه خونه رو به نامش کنه. اونوقت هیچی بهشون نمیرسه و همون صلح عمری به نفعشون میشه.

.